Skip to main content

Ο Ρονάλντο θέλει να δει τη Βαγιαδολίδ στην ACB (pic)

Ο ιδιοκτήτης της Βαγιαδολίδ, Ρονάλντο Λουίς Ναζάριο ντε Λίμα, θέλει να δει την ομάδα του στα μεγάλα... σαλόνια του ισπανικού μπάσκετ.

Ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών θέλει να κάνει άνοιγμα στο χώρο του μπάσκετ! Το «φαινόμενο» είναι κάτοχος του 51% των μετοχών του ισπανικού συλλόγου, τον οποίο θέλει να δει να ανεβαίνει στην μεγάλη κατηγορία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Marca, ο Βραζιλιάνος ιδιοκτήτης της Βαγιαδολίδ, σχεδιάζει να μπει στο χώρο του μπάσκετ και να ανεβάσει την ομάδα στην ACB.

Η Βαγιαδολίδ είναι στην πρώτη θέση της δεύτερης κατηγορίας με ρεκόρ 18-6, όσο και η Χιπουθκόα και θα κυνηγήσει την άνοδο στην πρώτη, παρά το γεγονός ότι έχει αποφασιστεί να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα από την ACB. (Θυμηθείτε ΕΔΩ το πλάνο της ACB για την ολοκλήρωση της σεζόν).

Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας και πρόεδρος της ομάδας, Μάικ Χάνσεν, εξήγησε ότι οι συζητήσεις βρίσκονται σε πολύ καλό στάδιο και είναι πολύ πιθανό να έχουν ευτυχή κατάληξη.

«Θέλουμε να κάνουμε επενδύσεις, έχουμε φιλοδοξίες και μας στηρίζει μια τεράστια κοινωνική μάζα. Δεν είναι τρελό, η διοίκηση δεν θα βάλει ποτέ εμπόδια εάν κάτι μπορεί βοηθήσει την ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά.