Skip to main content

«Τελειώνει» τον Κατσικάρη η Γκραν Κανάρια

Η ήττα της Γκραν Κανάρια από την Σαραγόσα και τα όσα έχουν ακολουθήσει ανάμεσα στην διοίκηση της ομάδας και τον προπονητή, Φώτη Κατσικάρη, έχουν κάνει άνω – κάτω το κλίμα στους Νησιώτες, πριν από το «do or die» παιχνίδι απέναντι στην Βαλένθια.

Συγκεκριμένα, ο διευθυντής της Γκραν Κανάρια, Μπέρντι Πέρεθ, ενημέρωσε τον Κατσικάρη πως η συνεργασία τους θα διακοπεί με το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου, καθώς η ομάδα θα κάνει χρήση ενός ειδικού όρου στο συμβόλαιο τους. Η πλευρά του Έλληνα προπονητή, όμως, αρνείται κάτι τέτοιο, καθώς ο δικηγόρος του Κατσικάρη υποστηρίζει πως δεν ισχύει το περιεχόμενο του όρου στο συμβόλαιο.  

Από την πλευρά του ο Φώτης Κατσικάρης αντέδρασε έντονα στο άκουσμα της είδησης της αποπομπής του.

«Φυσικά δεν το περίμενα. Ήταν κάτι άδικο και χωρίς λογική. Λίγες ώρες μετά μια άσχημη ήττα θα έπρεπε να προσπαθήσουμε να συσπειρώσουμε την ομάδα πριν το πιο δύσκολο ματς της σεζόν. Μια τέτοια κίνηση μόνο ένα σκοπό μπορεί να έχει: να πλήξει το επαγγελματικό μου προφίλ. Αλλά δεν θα τους περάσει. Παρά τη δυσαρέσκειά μου θα εστιάσω στη δουλειά μου και την προετοιμασία του αγώνα της Παρασκευής με τη Βαλένθια. Όποια σχέδια και αν έχει η διοίκηση για μένα, δεν έχει λογική να μου τα λένε τώρα. Με πλήγωσε η στάση τους, αλλά δεν θα την αφήσω να με επηρεάσει», ήταν τα λόγια του Έλληνα προπονητή, που πρόσθεσε:

«Στο συμβόλαιο υπήρχε όρος για επέκταση για δεύτερο χρόνο αν ήμασταν στην οκτάδα. Όταν σταμάτησε το πρωτάθλημα λόγω της πανδημίας ήμασταν στο 11-11, αλλά χρωστούσαμε ένα ματς κι αν νικούσαμε η έβδομη θέση ήταν στις 12 επιτυχίες. Επίσης, τώρα στην τελική φάση μπορούμε να πάμε ακόμη και στα ημιτελικά. Άρα δεν υπήρχαν οι προϋποθέσεις για να λυθεί το συμβόλαιό μου και πόσω δε μάλλον να μου το πουν τώρα».