Skip to main content

Η Ανδόρρα ζήτησε να μετατεθεί η τελευταία αγωνιστική δύο μέρες αργότερα

Η ομάδα από τα Πυρηναία είχε μια δύσκολη σεζόν φέτος, αφού πριν λίγο διάστημα είχε πολλά κρούσματα κορονοιού, ενώ και οι πολλοί τραυματισμοί, δεν επέτρεψαν στο σύνολο του κόουτς Ναβάρο να έχει μια συνέχεια. Η ομάδα από το Πριγκιπάτο καλείται να παίξει οχτώ ματς σε 19 μέρες και ζήτησε από την ACB να μεταταθεί η τελευταία αγωνιστική για δύο μέρες αργότερα, ώστε οι παίκτες της να μπορέσουν να ξεκουραστούν.

Όπως πρωτοείπαμε, μετά από μια περίοδο που η Ανδόρα ¨αποδεκατίστηκε" από τον κορονοιό, θα πρέπει να παίξει οχτώ ματς σε 19 μέρες. Πέρα από τα εντός έδρας παιχνίδια, έχει να ταξιδέψει στο Σαντιάγκο, στην Μάλαγα και στην Μούρθια, με πρώτο παιχνίδι να είναι την Μ. Τετάρτη (27/4) κόντρα στην Σαραγόσα. Για όλους αυτούς τους λόγους, η Ανδόρρα ζήτησε από την ACB να διαφοροποιήσει το πρόγραμμα, ώστε να επιτρέψει τους παίκτες να ξεκουραστούν.

Λίγο πριν φύγουν για την πρωτεύουσα της Αραγονίας, την Σαραγόσα, ο κόουτς Ιμπόν Ναβάρο και  οι παίκτες της ομάδας από τα Πυρηναία ανέφεραν ότι: "Ζητούμε απλώς η λίγκα να μεταθέσει την τελευταία αγωνιστική για δύο μέρες αργότερα, ώστε οι παίκτες μας να μπορούν να ξεκουραστούν. Πραγματικά, πιστεύουμε ότι μετά από μια περίοδο αδράνειας λογω κορονοιού, έχουμε κάθε νομιμότητα να υποβάλουμε αυτό το αίτημα. Ο κόουτς Ιμπόν Ναβάρο έχει μόλις εννιά παίκτες διαθέσιμους, κάποιοι από αυτοί δεν αισθάνονται τέλεια λόγω του κορονοιού. Αντίθετα με αυτό που πιστεύουμε για την διοργάνωση, την καλύτερη στην Ευρώπη, το πιο σημαντικό πράγμα δεν είναι η υγεία των πρωταγωνιστών".