Skip to main content

«Δεν συνεχίζουν Σαν Εμετέριο και Ντέρικ Γουίλιαμς στην Βαλένθια, συμφωνία με Ντιμιτρίγιεβιτς»

Παρότι η Βαλένθια έκανε μια πολύ καλή σεζόν, θα έρθουν αλλαγές για τις "νυχτερίδες" την επόμενη χρονιά αν δεν παίξουν στην EuroLeague, σύμφωνα με δημοσίευμα του encestado.es.

Αναλυτικά στο δημοσίευμα διαβάζουμε ότι παρά το γεγονός πως ο κόουτς Πονσαρνάου δημιούργησε ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο με αποτέλεσμα να βρεθεί στην ένατη θέση με 19-15 και να παλεύει μέχρι το φινάλε για την πρόκριση στα playoffs, αλλά δεν κατάφερε να το φέρει εις πέρας, για αυτό και ουσιαστικά δεν πέτυχε τον στόχο του. Στην Ισπανία, η Βαλένθια προκρίθηκε στα playoffs και παίζει με Μπασκόνια, σε ένα παιχνίδι που όπως διαβάζουμε στο encestado.es θα κρίνει πολλά.

Πιο αναλυτικά, διαβάζουμε επίσης ότι είναι επιβεβαιωμένο πως δεν θα συνεχίσουν με τις νυχτερίδες οι Σαν Εμετέριο και Ντέρικ Γουίλιαμς, ενώ και ο Νίκολα Κάλινιτς και ο Σαμ Βαν Ρόσομ είναι δύσκολο να παραμείνουν στο ρόστερ, αν δεν αγωνιστούν στην EuroLeague του χρόνου. Ανάμεσα στους Σάστρε και Βίβες, μόνο ένας θα είναι σε θέση να συνεχίσει, ενώ ο Ντιμιτρίγιεβιτς από την Μπανταλόνα έχει υπογράψει για τις επόμενες σεζόν.

Συμβόλαιο έχουν οι Ντούμπλιεβιτς, Τόμπει, Πραντίγια, Χέρμανσον, Λεμπειρί, Πρέπελιτς και ο Πουέρτο, με την Βαλένθια σύμφωνα με το δημοσίευμα να ψάχνει στην αγορά για ένα παίκτη ροτέιτσον, ένα τέταρτο σουτέρ που να συμπληρώνει τους Λεμπειρί και Πραντίγια αλλά και παίκτες με τους οποίος θέλουν να φτιάξουν ένα καλό σύνολο για τα επόμενα χρόνια.

Επίσης, η Βαλένθια έχει οψιόν αγοράς για τον Βάνια Μαρίνκοβιτς, όμως ο Σέρβος γκαρντ δεν βρίσκεται στους δέκα παίκτες που χρησιμοποιεί ο κόουτς Πονσαρνάου και δεν βρισκόταν στην αποστολή στα δύο τελευταία παιχνίδια.