Skip to main content

Βαλένθια: Αποδεκατίζεται λόγω...Εθνικών ομάδων

 Σύμφωνα με την Ισπανική ιστοσελίδα AS, η Βαλένθια θα έχει πολλές απουσίες λόγω του ότι πολλοί παίκτες της θα έχουν υποχρεώσεις με την Εθνική τους ομάδα στα προκριματικά του Νοεμβρίου για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2023.

 Ο προπονητής της Βαλένθια, Τζοάν Πεναρόγια δεν θα έχει πολλές επιλογές από την επόμενη εβδομάδα, αφού πολλοί παίκτες της Ισπανικής ομάδας θα φύγουν για τις Εθνικές τους ομάδες για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Πιο αναλυτικά, ο Μάρτιν Χέρμανσον αναμένεται να πάει στην Ισλανδία, ο Κλέμεν Πρέπελιτς στην Σλοβενία, ο Λουίς Λαμπειρί στην Γαλλία και ο Τζασιέλ Ριβέρο στην Κούβα, σύμφωνα με τις αποστολές που έχουν ανακοινωθεί, ενώ ο Μπόγιαν Ντούμπλεβιτς είναι πολύ κοντά στο να επιστρέψει στην Εθνική του ομάδα, με την Εθνική Ισπανίας να αναμένεται να ανακοινώσει την Παρασκευή (19/11), τον Τσάμπι Λόπεθ-Αροστέγκι, ενώ υπάρχει πιθανότατα να καλέσουν και τον Πραντίγια και τον Πουέρτο.

Οι παίκτες θα αποχωρήσουν για τις Εθνικές τους ομάδες μετά τον αγώνα με την Μπιπλμπάο το Σάββατο (20/3) και θα επιστρέψουν με τις "νυχτερίδες" σε αγώνα, το Σάββατο (4/12) κόντρα στην Φουενλαμπράδα.

Υπενθυμίζουμε ότι οι Νέναντ Ντιμιτρίγιεβιτς, Βίκροε Κλαβέρ και Μάικ Τόμπει αποτελούν μέρος των Εθνικών ομάδων τους, αλλά δεν θα συμμετάσχουν λόγω τραυματισμών.