Skip to main content

«Επιστρέφει στην Βαλένθια ο Πέδρο Μαρτίνεθ»

Πολύ κοντά στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Βαλένθια βρίσκεται ο Πέδρο Μαρτίνεθ, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η ιστοσελίδα «apuntmedia.es».

Ο Ισπανός προπονητής έχει γράψει με χρυσά γράμματα το όνομα του στο βιβλίο της ιστορίας των «νυχτερίδων», καθώς είναι αυτός που έχει οδηγήσει την Βαλένθια, στο ένα και μοναδικό πρωτάθλημα της ιστορίας της, την σεζόν 2016/17.

Στην συνέχεια ο Μαρτίνεθ βρέθηκε στους πάγκους των Μπασκόνια, και Γκραν Κανάρια, ενώ από το 2019 έχει τα ηνία της Μανρέσα, την οποία φέτος οδήγησε σε μία εξαιρετική σεζόν, μέχρι τα Play Offs, όπου αντιμετώπισε την Ρεάλ Μαδρίτης.

Όπως αναφέρει το ισπανικό  δημοσίευμα, η επιθυμία της διοίκησης της Βαλένθια είναι να συνεργαστεί και πάλι με τον Ισπανό προπονητή, ενώ ένα από τα σημεία – κλειδιά που αναμένεται να πείσουν τον Μαρτίνεθ να πει το πολυπόθητο «ναι» είναι και η ενδεχόμενη επιστροφή της ομάδας στην Euroleague της νέας περιόδου, μέσω wild card.

Μάλιστα, ο Πέδρο Μαρτίνεθ δεν θα κάνει μονάχος του το δρομολόγιο Μανρέσα– Βαλένθια, καθώς, όπως λέγεται στην Ισπανία, θα πάρει μαζί του στο "Φοντέτα"  και τον Τσίμα Μονεκέ. Έτσι, φαίνεται πως δεν ήταν τυχαία η διαδικτυακή αντίδραση του παίκτη στο άκουσμα της είδησης περί επιστροφής του Ισπανού προπονητή στην παλιά του ομάδα.

Δείτε το τιτίβισμα του Μονεκέ: