Skip to main content

Νοβίτσκι: «Γνωρίζω ελάχιστα τον Μουμπρού»

Ο Άλεξ Μουμπρού είναι ο αντικαταστάτης του Γκόρντον Χέρμπερτ στην τεχνική ηγεσία της εθνικής Γερμανίας, με τον Ντιρκ Νοβίτσκι, με δηλώσεις του στο περιθώριο του αγώνα προς τιμήν του Γκόραν Ντράγκιτς, να παραδέχεται ότι… δεν γνωρίζει πολλά για τον Ισπανό προπονητή.

«Γνωρίζω ελάχιστον τον Άλεξ. Έπαιξα κάποιες φορές εναντίον του με την εθνική ομάδα. Δεν ξέρω πόσο καλός προπονητής μπορεί να είναι. Δεν τον έχω δει ποτέ να κοουτσάρει. Είμαι σίγουρος ότι θα τον μάθω τα επόμενα χρόνια. Άκουσα ότι είναι νέος, με ενέργεια και προπονητής των παικτών. Αναμφίβολα γνωρίζει πολύ καλά το παιχνίδι» ήταν το αρχικό σχόλιο του θρυλικού Γερμανού, για να προσθέσει:΅

«Είχαμε μερικούς ξένους προπονητές στο παρελθόν. Ακόμη και το 1993 κερδίσαμε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με τον Πέσιτς προπονητή. Ο Χέρμπερτ είναι Καναδός και κερδίσαμε το Παγκόσμιο Κύπελλο μαζί του. Είχαμε καλή προϊστορία με τους ξένους προπονητές. Ας ελπίσουμε ότι μπορεί να θα μεγάλο αντίκτυπο και θα οικοδομήσει πάνω σε αυτό που έφτιαξε ο Χέρμπερτ τα τελευταία δύο χρόνια. Του εύχομαι καλή τύχη και ελπίζω ότι θα έχει κάποια επιτυχία με αυτήν την ομάδα»