Skip to main content

Μανωλόπουλος: Δεν ταξίδεψε με το Περιστέρι στη Γερμανία, πρόβλημα και για το ταξίδι με την Εθνική στη Βρετανία

Χωρίς τις οδηγίες του Σωτήρη Μανωλόπουλου θα αγωνιστεί το Περιστέρι στο κρίσιμο παιχνίδι με την Κράιλσχαϊμ στις 17 Νοεμβρίου, για το FIBA Europe Cup.

Συγκεκριμένα, ο Σωτήρης Μανωλόπουλος δεν ακολούθησε την αποστολή της ομάδας των Δυτικών Προαστίων, λόγω ασθένειας. 

Ωστόσο, δημιουργείται ακόμη ένα πρόβλημα, καθώς ο Έλληνας προπονητής, πιθανόν, δεν θα μπορέσει να βρεθεί στο εναρκτήριο παιχνίδι των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, στο Νιούκαστλ σε μία εβδομάδα, απέναντι στη Μεγάλη Βρετανία.

Για το παιχνίδι του Περιστερίου ο ο assistant coach, Κώστας Παπαμάρκος δήλωσε σχετικά:

«Είναι ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμό δυσκολίας, παίζουμε με μια ομάδα που βρίσκεται σε πολύ καλό μομέντουμ και παίζει σε υψηλό τέμπο. Στα τελευταία επτά παιχνίδια έχει μόνο μια ήττα. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο ματς, στόχος μας είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες για την πρόκριση.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου είχαμε επιτρέψει στην Κραιλσχάϊμ να μας τιμωρήσει από τα λάθη μας και τα χαμένα ριμπάουντ. Άρα ο βασικός στόχος είναι να ελέγξουμε αυτά τα δυο κομμάτια. Τα λάθη μας, ώστε να μην έχουμε πολλά και να μην δώσουμε εύκολα καλάθια στον αντίπαλο από τις δεύτερες ευκαιρίες, τα χαμένα ριμπάουντ. Να είμαστε συμπαγείς, να είμαστε καλοί στην άμυνα, να πάρουμε τα ριμπάουντ και να παίξουμε μυαλωμένα στην επίθεση, έτσι ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας».