Skip to main content

Καντσελιέρι: «Η νίκη σημαίνει πολλά για την χημεία και την αυτοπεποίθηση της ομάδας» (vid)

Για τα οφέλη της νίκης και για το πως ήρθε αυτή μίλησε ο προπονητής του ΠΑΟΚ Μάσιμο Καντσελιέρι μετά την πρόκριση επί της Οραντέας.

Ο δικέφαλος του Βορρά πήρε την νίκη επί της Οραντέα και αναζητά μια ακόμα νίκη για να πανηγυρίσει την πρόκριση στην φάση των ομίλων του Champions League.

O προπονητής των Θεσσαλονικιών στις δηλώσεις του έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του και μίλησε για την σημασία της νίκης σε αυτό το χρονικό σημείο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Στην τελευταία περίοδο αν δεν κάνω λάθος έβαλαν 10 πόντους και καταφέραμε να τους περιορίσουμε παρά τα λάθη μας στην επίθεση.

Είμαστε μια νέα και άπειρη ομάδα. Είναι φυσιολογικό. Πρέπει να το αποδεχτώ, πρέπει να το αποδεχθούμε, αλλά πρέπει να αγαπάμε τους παίκτες μας για αυτό. Πρέπει να τους εκτιμάμε γιατί αυτό που δίνουν στο παρκέ είναι εξαιρετικό, είναι ήδη κάτι ξεχωριστό. Και για αυτό κερδίσαμε το παιχνίδι.

Πάλευαν σκληρά στην άμυνα, σε κάθε σουτ που ήταν αμφισβητούμενο. Παίρναμε τα κρίσιμα ριμπάουντ, κάναμε καλή δουλειά και προχωράμε. Είμαι πολύ ικανοποιημένος μέχρι στιγμής".

Για το τι σημαίνει η νίκη: "Σημαίνει πολλά αυτή για τη χημεία και την αυτοπεποίθηση της ομάδας. Μετά από μία δύσκολη προετοιμασία, είχαμε κάποια προβλήματα και ήρθαμε εδώ όχι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, αλλά συνεχίζουμε να παλεύουμε και να δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα".