Skip to main content

Παπαθεοδώρου: «Δείχναμε ξαφνιασμένοι από κάτι που ξέραμε ότι ο αντίπαλος κάνει καλά»

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου, μίλησε για τη νίκη της Ένωσης επί της Χάποελ Χολόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας προπονητής:

 

«Ήταν το πρώτο παιχνίδι μας στο BCL και πιστεύω οτι ο κόσμος το διασκέδασε. Ήταν ένας αγώνας ανάμεσα σε καλές και επιθετικές ομάδες. Γνωρίζαμε πριν από το ματς τι ομάδα είναι η Χαποέλ.

 Την είδαμε να πηγαίνει στον τελικό του Λιγκ Καπ Ισραήλ, παίζοντας καλά. Δεν ήταν εύκολο να ακολουθήσουμε το παιχνίδι της. Παλέψαμε περισσότερο στο 2ο ημίχρονο, βγήκαμε ρυθμό και σκοράραμε μεγάλα καλάθια προς το τέλος. Ε'ιμαστε χαρούμενοι για την πρώτη νίκη, παίξαμε καλά, μοιράσαμε τη μπάλα (με 20 ασίστ) και πρέπει να συνεχίσουμε στο επόμενο ματς». 
  
Σχετικά με την εμφάνιση της ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ειπε:

«Άλλαξε το πλάνο της Χαποέλ, έπαιξε ρόλο η συμμετοχή του Μάιλς. Μας πλήγωσαν στο «1vs1». Δεχτήκαμε ευκολους πόντους και χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Ουταν δεν παίζεις πολλά ματς, σου κοστιζει ένα κακό πεντάλεπτο. Δείχναμε ξαφνιασμένοι από κάτι που ξέραμε οτι ο αντίπαλος κάνει καλά. Η Χαποέλ είναι σε καλή κατάσταση, έχει μικρό ροτέισον, οι παίκτες ταιριάζουν στη φιλοσοφία του προπονητή, ο οποίος κάνει εξαιρετική δουλειά. Είναι μία επιθετική ομάδα, η οποία σκοράρει 95 πόντους μέσο όρο».

Για τον Γιόνας Ματσιούλις «Έκανε μία ένεση χθες και άλλη μία σήμερα πριν από ματς. Αγωνίστηκε, αλλά δεν κατάφερε να ακολουθήσει τον δυνατό ρυθμό του αγώνα».