Skip to main content

Μαρτίνεθ: «Δεν σκέφτηκα ότι θα μπορούσαμε να είμαστε με την Τενερίφη στον τελικό, όταν άρχισε η σεζόν»

Ο φετινός τελικός του Basketball Champions League είναι… ισπανική υπόθεση, ανάμεσα σε Τενερίφη και Μανρέσα, με τον προπονητή των δεύτερων, Πέδρο Μαρτίνεθ, να δηλώνει με ειλικρίνεια πως στο ξεκίνημα της σεζόν δεν φαντάστηκε πως αυτό θα είναι το ζευγάρι του τελικού.

Αναλυτικά:

"Δεν σκέφτηκα ότι θα μπορούσαμε να είμαστε με την Τενερίφη στον τελικό, όταν άρχισε η σεζόν. Προσπαθήσαμε να το πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι και να μην σκεφτόμαστε το μέλλον αλλά πιστεύω πως είναι πολύ καλή διοργάνωση για εμάς. Δεν έχουμε εμπειρία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις όπως έχει η Τενερίφη. Για εμάς είναι μία νέα εμπειρία, είμαστε ταπεινοί και πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ, που έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα όπως είναι η Τενερίφη.

Το ισπανικό πρωτάθλημα έχει μεγάλη δυναμική. Όλοι το γνωρίζουν αυτό. Αν μιλήσεις σε ξένους παίκτες, όλοι θέλουν να έρθουν να παίξουν στο πρωτάθλημα, λένε πως είναι το πιο δυνατό στην Ευρώπη. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που παίζουμε σε αυτή τη διοργάνωση και που είμαστε σε καλή κατάσταση για να παίζουμε με άλλες ομάδες. Πρέπει να δώσουμε φυσικά συγχαρητήρια τόσο στη Χάποελ Χολόν όσο και στη Λούντβιχσμπουργκ".