Skip to main content

ΠΑΟΚ - Μάλαγα 85-88: Στο τέλος «χαμογέλασαν» οι πράσινοι

Σε ματς για γερά νεύρα ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τη Μάλαγα στο κλειστό της Πυλαίας με σκορ 88-85, με τις δυο ομάδες να παλεύουν από την αρχή μέχρι το τέλος για το ροζ φύλλο αγώνα. 

Από τους νικητές ξεχώρισε ο Πέρι με 19 πόντους, ενώ από τους ηττημένους πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Φράνκε με 27 πόντους.

Ο ΠΑΟΚ που είδε τον προπονητή του να αποβάλλεται, μετά και από αυτό το αποτέλεσμα έχει 1 νίκη και 4 ήττες, ενώ η Μάλαγα έχει αντίστοιχο ρεκόρ 5-0.

Σκληρό ματς που κρίθηκε στο τέλος

Η Μάλαγα μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μάλιστα είχε στο πρώτο δεκάλεπτο διψήφιες διαφορές. Με το χρονόμετρο να δείχνει 3' πριν το τέλος της πρώτης περιόδου ο Τάισον Κάρτερ με τρίποντο έκανε το 8-20.

Το πρώτο δεκάλεπτο έληξε με σκορ 13-25, με τους φιλοξενούμενους να ελέγχουν το ματς.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αντιδράσει ωστόσο οι πράσινοι κατάφεραν να διατηρούν διαφορά 10 πόντων. Με το χρονόμετρο να γράφει 6:48'' για το ημίχρονο ο Φράνκε ευστοχεί σε τρίποντο, κάνοντας το 21-31. Οι ασπρόμαυροι κατάφεραν να πλησιάσουν και να κλείσουν την ψαλίδα μέχρι το τέλος της περιόδου.

Με τη λήξη του ημιχρόνου, το φωτεινό ταμπλό στο κλειστό της Πυλαίας έγραφε 36-44.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι δυο ομάδες πάλευαν πολύ σκληρά. Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πλησιάσει και να περάσει και μπροστά. Πιο συγκεκριμένα και με το χρονόμετρο να γράφει 4:27'' για το τέλος της περιόδου ο Φράνκε με νέο τρίποντο έκανε το 51-52 φέρνοντας τους  γηπεδούχους σε απόσταση αναπνοής. 

Το τρίτο δεκάλεπτο βρήκε τον ΠΑΟΚ να προηγείται με 60-59, αφού ο Χαντς ευστόχησε σε μεγάλο τρίποντο βάζοντας την ομάδα του σε θέση οδηγού.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι ομάδες πάλεψαν σκληρά για να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα. Η πρωτοπορία στο σκορ γνώριζε συνεχώς αλλαγές και οι αντίπαλοι έδωσαν σκληρές και καθοριστικές μάχες. Στο τέλος όμως η Μάλαγα κατάφερε να πάρει μια ισχνή διαφορά της τάξεως των 4 πόντων, την οποία σχεδόν διατήρησε μέχρι και την κόρνα της λήξης.

Τελικό σκορ στο κλειστό της Πυλαίας έμελλε να είναι το 85-88.