Skip to main content

Η ομοσπονδία του Ισραήλ αρνείται να διευκολύνει τον Κάτας

Η  ένταση ανάμεσα στην Ομοσπονδία του Ισραήλ και τον προπονητή της Εθνικής ομάδας της χώρας, Όντεντ Κάτας, δεν λέει να καταλαγιάσει.

Όπως έγινε γνωστό, μετά από  με δημοσίευμα του ισραηλινού σάιτ "ynet.co.il", ο προπονητής του Παναθηναϊκού ζήτησε να ενσωματωθεί με την αποστολή της Εθνικής ομάδας της χώρας του, ενόψει της… φούσκας της Πολωνίας (19-21 Φεβρουαρίου), όχι στις 17 του μήνα (καθώς την ίδια ημέρα το τριφύλλι κοντράρεται με την Ζενίτ), αλλά μία ημέρα αργότερα, αίτημα, όμως, το οποίο απορρίφθηκε από την Ομοσπονδία του Ισραήλ.

"Στην τελευταία συνάντησή μας ο κόουτς Κάτας μας ζήτησε να έρθει μία μέρα μετά την ομάδα, αλλά αρνηθήκαμε. Όλοι πρέπει να είναι εκεί από την πρώτη μέρα"  υποστήριξε άνθρωπος της Ομοσπονδίας, ενόψει των αγώνων με Ρουμανία (19/2) και Ισπανία (21/2), παιχνίδια χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον για το Ισραήλ, το οποίο έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση του για την τελική φάση του Eurobasket.

Να σημειωθεί πως ο Όντεντ Κάτας έχει ήδη δηλώσει την επιθυμία του να κοουτσάρει κανονικά την ομάδα του Ισραήλ στα δύο αυτά παιχνίδια, παρά το γεγονός πως στις 19/2 ο Παναθηναϊκός κοντράρεται στην Μόσχα, απέναντι στην ΤΣΣΚΑ.