Skip to main content

Ισπανία – Ντίαζ αντί Γιουλ στην 12αδα ενόψει Eurobasket

Ο τραυματισμός του Σέρχιο Γιουλ και η απουσία του από το επερχόμενο Eurobasket, άνοιξε μία θέση στην 12αδα της «ρόχα», την οποία φρόντισε να καλύψει ο Αλμπέρτο Ντίαζ.

Ο παίκτης της Μάλαγα ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε και ο οποίος τον είχε θέσει εκτός από την προεπιλογή του Σέρτζιο Σκαριόλο, με αποτέλεσμα να τεθεί και πάλι στην διάθεση του εκλέκτορα των Ίβηρων, όπως ανακοίνωσε και επίσημα η ισπανική ομοσπονδία.

«Ο Αλμπέρτο ​​Ντίαζ επανέρχεται για να ενισχύσει τη θέση του πόιντ γκαρντ, μια θέση που δέχτηκε άλλο ένα σκληρό χτύπημα με τον τραυματισμό του Σέρχιο Γιουλ. Ο Αλμπέρτο ​​άφησε τη συγκέντρωση για να ολοκληρώσει με την ομάδα του την τελευταία φάση της αποθεραπείας από τον τραυματισμό που υπέστη στις αρχές Ιουλίου. Γνωρίζουμε ότι έχει δουλέψει πολύ καλά με τον σύλλογο και ότι έχει αναρρώσει πλήρως και σε καλή κατάσταση. Ήταν πάντα μέλος της ομάδας μας, συμμετέχοντας σε πολλές συγκεντρώσεις. Γνωρίζει τέλεια τα συστήματα, τις αξίες και τις αρχές μας», τόνισε σε δηλώσεις του ο Σκαριόλο.

Αναλυτικά η 12άδα:

Λορένζο Μπράουν, Χουάν Νούνιες, Χάιμε Φερνάντεζ, Αλμπέρτο Ντίαζ, Ντάριο Μπριθουέλα, Τσάβι Λόπεθ-Αροστέγκι, Ρούντι Φερνάντεζ, Ζοέλ Πάρα, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Χάιμε Πραντίγια, Ουσμάβ Γκαρούμπα, Σέμπας Σάινζ, Φραν Γκουέρα, Γουίλι Ερνανγκόμεθ