Skip to main content

Μπατούμ: Η Σερβία έχει τον καλύτερο παίκτη του κόσμου (pic)

Ο Νικολά Μπατούμ, μετά τον φιλικό αγώνα μεταξύ Γαλλίας και Σερβίας, που ολοκληρώθηκε με νίκη των Σέρβων με 67-79, ανέφερε πως η ομάδα του έπαιξε απέναντι στη φιναλίστ του παγκοσμίου πρωταθλήματος, η οποία μάλιστα διαθέτει τον καλύτερο παίκτη του κόσμου, εννοώντας τον Νίκολα Γιόκιτς.

Το χθεσινό φιλικό παιχνίδι μεταξύ Γαλλίας και Σερβίας, ολοκληρώθηκε με νίκη των φιλοξενο΄υμενων με σκορ 67-79. Πρωταγωνιστής στη νίκη των Σέρβων ήταν ο Νίκολα Γιόκιτς, ο οποίος παρά την παρουσία των Γουεμπανιάμα, Λεσόρ και Γκομπέρ κάτω από τη ρακέτα, σημείωσε double-double με 20 πόντους και 12 ριμπάουντ σε 30 λεπτά αγώνα.

Αυτή η εμφάνιση του "Joker" οδήγησε τον φόργουορντ της εθνικής Γαλλίας, Νικολά Μπατούμ να δηλώσει πως το παιχνίδι θα ήταν απαιτητικό, ειδικά από τη στιγμή που οι Σέρβοι έχουν τον Γιόκιτς, που χαρακτήρισε καλύτερο παίκτη στον κόσμο.

Οι δηλώσεις του Μπατούμ:

«Αυτή είναι η ομάδα που είναι η φιναλίστ του παγκοσμίου πρωταθλήματος, με τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο, οπότε περιμέναμε ένα τεταμένο, έντονο παιχνίδι. Καλό ξεκίνημα, όπως στη Μονπελιέ (κόντρα στη Γερμανία), αλλά και πάλι μεγάλη πτώση στο δεύτερο δεκάλεπτο. Στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε μια στιγμή περηφάνιας, παλέψαμε πολύ καλύτερα, αλλά… Θα έχουμε δύο-τρεις μέρες για να συγκεντρώσουμε τις σκέψεις μας και να προετοιμαστούμε καλά για την Ορλεάνη (για Αυστραλία και Καναδά). Πρέπει να αναλύσουμε αυτό το παιχνίδι, πώς να τοποθετηθούμε καλύτερα, πώς να αντέξουμε την πίεση στα επόμενα παιχνίδια… Για άλλη μια φορά, είναι καλό που αυτό συμβαίνει τώρα».