Skip to main content

Κερ: «Το άγχος στους Μπουλς ήταν πολύ μεγαλύτερο, τώρα απλά λέω στον Κάρι και τον Τζέιμς να πάρουν το χρυσό»

Η Team USA συνεχίζει την προετοιμασία της, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, με τον Στιβ Κερ, με δηλώσεις του, να μιλά για τον Λεμπρόν Τζέιμς, αλλά και για το άγχος που νιώθει, ως Ομοσπονδιακός προπονητής των ΗΠΑ, σε σύγκριση με τα αγωνιστικά του χρόνια στους Μπουλς.

Αναλυτικά:

«Θα δούμε πως θα παίξουμε αλλά μου αρέσει αυτό που βλέπω μέχρι στιγμής. Άμυνα, άμυνα, άμυνα. Αν μπορούμε να φέρουμε ξεκούραστους παίκτες μετά από 5 λεπτά,, να συνεχίσουμε να το κάνουμε και να αμυνθούμε όπως έχουμε κάνει, τότε μου αρέσουν οι πιθανότητες να νικήσουμε. Θα σκοράρουμε, έχουμε παίκτες που μπορούν. Οτιδήποτε μα δίνει τη μεγαλύτερη πιθανότητα να αμυνθούμε, αυτό θα κάνουμε.

Μας αρέσει που έχουμε μερικούς νεαρούς παίκτες τώρα στην ομάδα καθώς θα μπορέσουν να είναι και στο επόμενο γκρουπ. Αλλά δεν το σκεφτήκαμε αυτό όταν φτιάξαμε την ομάδα, απλά θέλαμε το καλύτερο πιθανό ρόστερ. Απλά προσπαθούμε να νικήσουμε.

Παίρνουμε την αίσθηση ενός συνδυασμού που μας αρέσει. Η βοήθεια του Μπαμ Αντεμπάγιο και του Άντονι Ντέιβις από τον πάγκο ήταν εκπληκτική, θα παραμείνουμε σε αυτό. Ο Τζόελ Εμπίντ θα ξεκινάει.

Είναι η θέση δίπλα από τον Στέφεν Κάρι και τον ΛεΜπρόν Τζέιμ που ακόμα περιεργαζόμαστε και δεν έχουμε δει ακόμη τον Κέβιν. Υπάρχουν ακόμα πράγματα που πρέπει να σκεφτούμε. Αλλά μου αρέσει πολύ που έχουμε να δούμε ακόμα αρκετά και έχω μία καλή αίσθηση για τα διαφορετικά σχήματα.

Το άγχος στα σουτ με τους Μπουλς ήταν πολύ μεγαλύτερο γιατί έπρεπε να το κάνω εγώ. Τώρα απλά λέω στον Κάρ και στον Τζέιμς να πάρουν το χρυσό. Έχω τρελαθεί με την προσπάθειά και την συγκέντρωση του ΛεΜπρόν σε κάθε άσκηση. Μιλάει και ακόμα και στα διπλά, καθοδηγεί φωνάζοντας το σχέδιο. Ο τύπος είναι τρομερός. Το ήξερα πάντα αυτό αλλά το να το βλέπεις από κοντά, είναι κάτι το ξεχωριστό».