Skip to main content

Αλντάμα: "Οι απαιτήσεις της Ισπανίας είναι υψηλές, θέλουμε ένα μετάλλιο"

Ο Σάντι Αλντάμα σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στις απαιτήσεις που υπάρχουν στη "ρόχα", λέγοντας πως το επίπεδο των παικ΄των είναι αρκετά υψηλό και η κατάκτηση ενός μεταλλίου είναι ξεκάθαρος στόχος.

Οι δηλώσεις του Αλντάμα:

Για την εμπειρία συμμετοχ΄ης στους Αγώνες: «Ακούγεται πολύ όμορφο το ότι θα πάρουμε μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είναι κάτι που ονειρεύομαι εδώ και χρόνια. Θυμάμαι το standing ovation που χάρισε το κοινό στον Ρούντι Φερνάντεθ στο Προολυμπιακό Τουρνουά και ανατριχιάζω. Είναι δύσκολο να δεχτώ ότι έχουμε φτάσει ως εδώ. Όμως, τώρα είναι η ώρα να ζήσουμε κάτι που όλοι ονειρεύονται. Είμαστε τυχεροί που θα πάρουμε μέρος και θα βιώσουμε αυτή την εμπειρία, ειλικρινά ανυπομονώ».

Για την 8η θέση της Ισπανίας στα power rankings: «Τα Power Ranking είναι καλά για τον κόσμο, μπορεί κάποιος να δει τις ομάδες. Όμως, σε τελική ανάλυση όλοι γνωρίζουμε ποια είναι η Ισπανία. Επίσης, υπάρχουν τέσσερις ομάδες στο γκρουπ μας, οι οποίες στα Power Rankings βρίσκονται στις θέσεις 5-8, αν δεν κάνω λάθος. Στο τέλος της ημέρας θα παίξουμε τα ματς και δεν θα σχολιάσουμε κάτι άλλο. Πιστεύω πως έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και βρισκόμαστε σε μια καλή κατάσταση».

Για το αν η "Ρόχα" έχει πιθανότητες μεταλλίου: «Σε αυτό στοχεύουμε, αλλά είναι αρκετά περίπλοκο. Δεν θα υποτιμήσουμε το τουρνουά. Είναι σπουδαίο επίτευγμα για έναν αθλητή να καταφέρει κάτι τέτοιο. Όμως, οι απαιτήσεις είναι υψηλές. Θα τα δώσουμε όλα για τη χώρα μας. Θέλουμε να κερδίσουμε και να πάρουμε ένα μετάλλιο, αυτό είναι ξεκάθαρο».