Skip to main content

Φερνάντεθ: "Συγχαρητήρια στην Ελλάδα, μας πίεσε και πάλεψε μαζί μας"

 Ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Καναδά Τζόρντι Φερνάντεθ, δήλωσε μετά το παιχνίδι πως διαθέτει τους καλύτερους παίκτες στη διοργάνωση, συνεχάρη την Ελλάδα για το πείσμα της και στάθηκε στην ανάγκη της ομάδας του να μην χαλαρώνει και να έχει μεγαλύτερη συνέπεια στο παιχνίδι της.

 Aναλυτικά οι δηλώσεις του Τζόρντι Φερνάντεθ:

"Ήταν μία καλή νίκη. Παίξαμε σκληρά, αλλά είναι προφανές ότι σε κάποιες στιγμές μπορούσαμε να έχουμε καλύτερο έλεγχο και πρώτος εγώ. Έπρεπε να βοηθήσω περισσότερο τους αθλητές μου, να τους οργανώσω καλύτερα και να τους βοηθήσω για τα συστήματα που έπρεπε να τρέξουν στην επίθεση. Μου άρεσε η προσπάθεια και το ανταγωνιστικό πνεύμα. Έχουμε τους καλύτερους παίκτες στο τουρνουά, όμως πρέπει να βελτιωθούμε.

Οι παίκτες μου έρχονται κάθε μέρα έτοιμοι για δουλειά. Προσπαθώ να τους βοηθήσω, να τους οργανώσω σωστά και απόψε ήταν μία καλή πρώτη βραδιά για εμάς. Βρισκόμαστε σε ένα σκληρό τουρνουά και σε δύο ημέρες θα αντιμετωπίσουμε την Αυστραλία που έχει ένα από τα καλύτερα προγράμματα στον κόσμο. Χρειαζόμαστε περισσότερη συνέπεια, είχαμε καλό ρυθμό στο ξεκίνημα και μετά χαλαρώσαμε. Συγχαρητήρια στην Ελλάδα, μας πίεσε και πάλεψε μαζί μας, έβαλε μεγάλα σουτ. Απλώς εμείς φρενάραμε και δεν πρέπει να το κάνουμε αυτό. Είμαστε ομάδα με δυναμισμό και πρέπει να συνεχίζουμε να τρέχουμε".