Skip to main content

O Κερ για Τέιτουμ: «Θα έχει ευκαιρίες, είναι πραγματικά δύσκολο σε έναν αγώνα 40 λεπτών να παίξουν περισσότεροι από δέκα παίκτες»»

Tο DNP του Τέιτουμ δικαιολόγησε ο Στιβ Κερ στην άνετη επικράτηση της Team USA έναντι της Σερβίας.

Ο προπονητής της Αμερικής δεν χρησιμοποίησε στο παιχνίδι με την Σερβία τον πρωταθλητή και All Star με τους Μπόστονς Τζείσον Τέιτουμ , με τον λόγο να είναι πολύ απλός , καθώς Λεμπρόν και Ντουράντ ήταν απίθανοι. Όμως ο Κερ τόνισε πως η κατάσταση αυτή δεν θα παραμείνει έτσι.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ξέρετε, είναι πραγματικά δύσκολο σε έναν αγώνα 40 λεπτών να παίξουν περισσότεροι από δέκα παίκτες. Και με την επιστροφή του Κέβιν Ντουράντ, πήγα στα σχήματα που ένιωθα ότι θα είχαν περισσότερο... νόημα. Φαίνεται τρελό. Νόμιζα ότι ήμουν τρελός όταν τα κοίταξα όλα και αποφάσισα ότι αυτά ήταν τα σχήματα που ήθελα να χρησιμοποιήσω.

Ο Τζέισον είναι στην πρώτη ομάδα του NBA εδώ και τρία χρόνια. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Του εξήγησα την απόφασή μου και είναι απίστευτα επαγγελματίας. Ξέρετε, αυτό συνέβη απόψε. Δεν σημαίνει ότι θα μείνει έτσι για το υπόλοιπο τουρνουά. Θα αφήσει το στίγμα του. Το "κλειδί" σε όλο αυτό είναι να αφήσουμε όλα τα θέματα του NBA στην άκρη και απλά να κερδίσουμε έξι αγώνες. Ο Τζέισον είναι ο απόλυτος επαγγελματίας και πρωταθλητής, το χειρίστηκε καλά, και θα είναι έτοιμος για τον επόμενο αγώνα».