Skip to main content

Εμπίντ: "Θα απολαύσω τα σφυρίγματα των Γάλλων φιλάθλων στον τελικό"

 Ο σέντερ της Team USA και των Φιλαδέλφεια Σίξερς, Τζοέλ Εμπίντ, δήλωσε πως δεν τον απασχολούν οι αποδοκιμασίες των Γάλλων φιλάθλων και στόχος του ίδιου αλλά και της ομάδας είναι να κατακτήσουν το χρυσό μετάλλιο.

 Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τζοέλ Εμπίντ:

 «Τελικός κόντρα στη Γαλλία, είναι αυτή η αφίσα των ονείρων; Όχι, δεν με νοιάζει. Η δουλειά είναι να κερδίσεις το χρυσό μετάλλιο. Αλλά δεν πρόκειται να σας πω ότι δεν μου αρέσει η Γαλλία. Τη Λατρεύω, έχω πολλές γνώσεις εδώ. Πέρασα πολύ χρόνο εδώ, θα είναι διασκεδαστικό. Τα σφυρίγματα των οπαδών δείχνουν αγάπη και σεβασμό.

Δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλά αρνητικά. Η Γαλλία έχει πολύ καλή ομάδα. Άλλαξαν ροτέισον, μπήκε ο Κορντινιέ και παίζει εξαιρετικά. Θα πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας. Ξέρουμε ότι αν κάνουμε αυτό που πρέπει, να τους σταματήσουμε και να τρέξουμε το γήπεδο τότε θα έχουμε μια πολύ καλή ευκαιρία. Λατρεύω τη Γαλλία αλλά δεν με τρομάζουν. Δεν έλεγα στον εαυτό μου: «Θεέ μου, θέλω να παίξω τη Γαλλία, αυτό είναι το ονειρεμένο τέλος! Θα απολαύσω τα σφυρίγματα των φιλάθλων, αλλά είμαστε εδώ για έναν στόχο: Το χρυσό μετάλλιο».