Skip to main content

Σρέντερ: «Θα παίζω μέχρι τα 40 μου, αυτός είναι ο στόχος»

Για το ποσο ευχαριστημένος και την χρονική διάρκειά του με την Εθνική Γερμανίας μίλησε ο Σρούντερ μετά την ήττα της ομάδας του από την Σερβία και την κατάκτηση της 4ης θέσης.

Για το ευρωπαϊκό μπάσκετ και το γεγονός για το μέχρι πότε θα παίζει με το εθνόσημο μίλησε ο Ντένις Σρούντερ στην Συνέντευξη Τύπου μετά τον χαμένο μικρό τελικό.

Αναλυτικά όσα είπε:

"Πρέπει να είμαι πολύ προσεκτικός με αυτό που θα πω: Το ευρωπαϊκό μπάσκετ δεν είναι χαβαλές. Είναι μπάσκετ που στηρίζεται απόλυτα στο IQ. Καθαρή προπονητική.

Είναι γεμάτο με παίκτες υψηλού IQ που ξέρουν πώς να παίζουν. Ομάδες όπως η Σερβία, η Ελλάδα, η Ισπανία, η Γαλλία και η Γερμανία ξέρουν πώς να παίζουν και είναι αθλητικές. Υπάρχουν τόσες ομάδες"

"Πολλοί Ευρωπαίοι κάνουν θόρυβο στο NBA. Ο Λούκα Ντόντσιτς της Σλοβενίας είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Φυσικά το NBA είναι το καλύτερο πρωτάθλημα, αλλά οι Ευρωπαίοι έρχονται..."

"Είπα ότι θέλω να παίζω μέχρι τα 40. Να παίζω μέχρι να γίνω 40 χρόνων, αυτός είναι ο στόχος μου. Ελπίζω τα παιδιά μέσα στα αποδυτήρια να αποφασίσουν να συνεχίσουν να παίζουν και αυτοί, γιατί αν εγώ παίζω μέχρι τα 40, αυτοί μπορούν να το κάνουν μέχρι τα 37,38 και θα είναι ξεχωριστό".