Skip to main content

Kάρι: «Ήταν μοναδική στιγμή, εντυπωσίασα μέχρι και τον εαυτό μου»

Ο Στεφ Κάρι με ένα κρεσέντο έξω από τα 6.75 έβαλε το λιθαράκι του ώστε οι ΗΠΑ να κατακτήσουν το χρυσό μετ΄΄αλιο, μια επιτυχία που ονειρευόταν πάρα πολύ καιρό ,ενώ παράλληλα εντυπωσίασε τον εαυτό του όπως δήλωσε σε συνέντευξή του.

Ο Στεφ Κάρι ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές των τελευταίων λεπτών του μεγάλου τελικού , με τον ίδιο να μιλά στην συνέντευξη Τύπου για το πως έζησε τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Αναλυτικά όσα είπε:

"Κάθε σουτ που παίρνεις, πιστεύεις ότι θα μπει. Αυτό ήταν το τέλος μιας τέλειας αλληλουχίας σουτ. Αυτό που είδα ήταν το στεφάνι. Δεν είδα ποιος ήταν μπροστά μου. Ήξερα ότι είναι στη λήξη του χρόνου. Με εντυπωσίασε... Ναι, εντυπωσίασα τον εαυτό μου... (σ.σ. γέλια).

Πάντα λέμε: 'Κάνε ότι χρειάζεται το παιχνίδι και μείνε στον ρυθμό του αγώνα. Στα πρώτα ματς είχα καλά σουτ, αλλά αστοχούσα. Ο κόουτς μού υπενθύμισε να συνεχίσω στον ίδιο ρυθμό και αυτό με βοήθησε να συγκεντρωθώ στα τελευταία δύο παιχνίδια. Το ματς απαιτούσε να πάρω αυτά τα σουτ και εγώ ήμουν ικανός να τα βάλω.

Τα τελευταία δυόμιση λεπτά ήταν ιδιαίτερα. Τα παιδιά με εξίταραν. Είχαμε αυτοπεποίθηση σε αυτό που κάναμε και απλά ήμουν συγκεντρωμένος στη στιγμή, το απολάμβανα",

"Αυτό το χρυσό ήταν όσα ονειρευόμουν και ακόμα περισσότερα. Ο ενθουσιασμός να τα καταφέρουμε με τα υπόλοιπα παιδιά ήταν τεράστιος στα αποδυτήρια. Όλοι ενταχθήκαμε στην ομάδα για να συνεχίσουμε την κυριαρχία της Team USA. Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο.

Πάντα έβλεπα τους άλλους αθλητές να κατακτούν μετάλλια και φανταζόμουν πώς θα ένιωθα όταν θα το έκανα και εγώ. Δεν το έκανα για να βγάλω κάτι από αυτά που δεν έχω πετύχει, ήθελα μόνο βιώσω την αυτή την εμπειρία που δεν είχα. Ήταν μοναδική στιγμή".