Skip to main content

Σενιόλ: «Όλα ανοιχτά με Ζοτς, κοντά σε Ολυμπιακό ο Σλούκας» (pic)

Το όνομα του Κώστα Σλούκα ακούγεται έντονα τις τελευταίες εβδομάδες για τον Ολυμπιακό, ενόψει της νέας σεζόν, με τον Ισμαήλ Σενιόλ, έναν εκ των κορυφαίων και αξιόπιστων δημοσιογράφων της Τουρκίας, να τονίζει πως ο Έλληνας γκαρντ βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στον Πειραιά.

Ο Τούρκος δημοσιογράφος, βρέθηκε στον «αέρα» του BeIn Sports και τόνισε πως  «ο Κώστας Σλούκας πυροδότησε πολλές αντιδράσεις, με μια δήλωση που έκανε στον ελληνικό τύπο. «Εάν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν πρόκειται να μείνει, δεν θα είμαι εκεί την επόμενη σεζόν», δείχνοντας ξεκάθαρα πως η επιστροφή του «Σλούκι Λουκ» στο λιμάνι, φαντάζει πιο πιθανή από ποτέ.

Από εκεί και πέρα, ο Σενιόλ αναφέρθηκε και στα σενάρια περί παραμονής ή όχι του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην Φενέρ, με αφορμή τα σενάρια που θέλουν τον «Ζοτς», την μία να ανανεώνει και την άλλη να αποχωρεί από την ομάδα, λέγοντας πως «υπήρχαν πολλές εικασίες και πολλά διαφορετικά σενάρια στον ευρωπαϊκό και τουρκικό Τύπο, σχετικά με το μέλλον του Ομπράντοβιτς. Κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί, αλλά προς το παρόν, ο Ομπράντοβιτς λέει ότι προτεραιότητά του είναι να παραμείνει στη Φενέρμπαχτσε».

Τέλος, ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε και στην επόμενη μέρα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Πολλοί σύλλογοι στην Ευρώπη διαπραγματεύονται ιδιωτικά με τους παίκτες και τους προπονητές τους. Αυτές οι διαπραγματεύσεις δεν αφορούν μόνο τους υπόλοιπους 3 μισθούς, αλλά και τους νέους. Κι είναι αρκετά τα κλαμπ που θα περιορίσουν τον προϋπολογισμό για την επόμενη σεζόν. Η Φενέρμπαχτσε δεν μπορεί να διατηρήσει τον ίδιο προϋπολογισμό το επόμενο έτος, λόγω αυτής της οικονομικής κρίσης, ανά τον κόσμο».