Skip to main content

Μιλουτίνοφ: «Θα είμαι ευγνώμων στον Ολυμπιακό σε όλη μου την ζωή» (vid)

Στο κανάλι της Euroleague μίλησε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ενόψει του αγώνα της ΤΣΣΚΑ με τον Ολυμπιακό, με τον Σέρβο σέντερ να μιλά για την αποχώρηση του από τους ερυθρόλευκους με προορισμό την Μόσχα, την ευγνωμοσύνη που νιώθει για τους Πειραιώτες, αλλά και το πόσο δύσκολο ήταν για τον ίδιο να βγάλει την φανέλα με τον έφηβο στο στήθος.

"Ο Ολυμπιακός με βοήθησε, με έβαλε στον μπασκετικό χάρτη και μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο στην EuroLeague. Πίστεψε σε εμένα από την αρχή και θα είμαι ευγνώμων για αυτό σε όλη την ζωή μου"  ήταν το αρχικό σχόλιο του Μιλουτίνοφ, για να προσθέσει:

"Ήταν δύσκολο να αποχωρήσω από τον Ολυμπιακό και να και να αποχωριστώ την Αθήνα, γιατί αισθανόμουν ένα δέσιμο. Δεν ήταν δύσκολο να αποφασίσω πού ήθελα να πάω μετά τον Ολυμπιακό, αλλά ήταν δύσκολο να αφήσω την πόλη και τους φίλους μου. Ευτυχώς όμως βρίσκομαι στην Μόσχα που ειναι πιθανότατα η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη και νιώθω ευλογημένος και χαρούμενος που είμαι μέλος του συλλόγου".

Μάλιστα, ο Σέρβος σέντερ μίλησε και για τους φίλους που άφησε πίσω του και την βοήθεια που είχε από τους ηγέτες του Ολυμπιακού.

"Είχα 5 σπουδαία χρόνια στον Ολυμπιακό. Ακόμα έχω φίλους στην ομάδα. Έχω σπουδαίες αναμνήσεις από την Ελλάδα. Η Αθήνα θα είναι πάντα η πόλη μου και πάντα θα μου αρέσει να γυρίζω πίσω στην Ελλάδα. Έμαθα πολλά από παίκτες όπως ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης. Μάθαινα κάθε μέρα, τους άκουγα και με βοήθησαν πολύ με το παιχνίδι μου".

Τέλος, ο Μιλουτίνοφ αναφέρθηκε στους στόχους της ΤΣΣΚΑ, λέγοντας:

"Η ΤΣΣΚΑ έχει πάντα τις υψηλότερες απαιτήσεις. Πάντα στοχεύει στην κορυφή. Θέλω να νικήσω, να κατακτήσω την EuroLeague, κάτι που δεν έχω καταφέρει ακόμα. Αυτό μου δίνει κίνητρο να δουλέψω πιο σκληρά για να πετύχω τον στόχο μου Η πίεση είναι κάτι που έχω συνηθίσει στην ζωή μου. Όπου και να είσαι έχεις πίεση και πρέπει να δουλέψεις με αυτή".