Skip to main content

Ντουράντ: «Πρέπει να πάρουμε το χρυσό μετάλλιο για τον Κόμπι» (vid)

Ο Κέβιντ Ντουράντ  μίλησε στα ΜΜΕ κατά την προετοιμασία της Team USA για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο και μεταξύ άλλων είπε πως νιώθει ότι έχουν χρέος να πάρουν το χρυσό μετάλλιο στη μνήμη του Κόμπι Μπράιαντ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο σούπερ στάρ των Νέτς:

«Ο Κόμπι Μπράιαντ είναι αυτός που όλοι θαυμάζαμε και βλέπαμε μικροί. Ακόμη κι όταν ήταν ζωντανός κι έπαιζε ακόμα, είχαμε ενσωματωμένο το DNA του ως παίκτες. Μας έμαθε από μακριά τη σημασία του παιχνιδιού, τη σημασία της σκληρής δουλειάς.

Μαθαίναμε πράγματα όσο έπαιζε κι όσο ήταν ζωντανός. Τώρα που δεν είναι πια μαζί μας, θέλουμε να τιμήσουμε τη μνήμη του και να βγάλουμε στο παρκέ όλα όσα μας δίδαξε και να παίξουμε με πάθος κι ενέργεια σε κάθε παιχνίδι.
Όσοι είχαν στενή σχέση μαζί του ξέρουν πώς θα προσεγγίσουμε κάθε παιχνίδι, ιδίως στην Team USA. Τον γέμιζε περηφάνεια να είναι μέλος αυτής της ομάδας.

Αντλούμε ενέργεια από τέτοιου είδους άτομα κι ο Κόμπι πάντα έφερνε αυτή την ενέργεια μαζί του, σήμαινε πολλά σε όλους μας εδώ. Μας λείπει, μας λείπει πολύ γιατί θα ήταν εδώ και θα μας υποστήριζε».