Skip to main content

Έξαλλος με την διαιτησία του ημιτελικού ο Ντόντσιτς, φώναζε «τώρα η FIBA θα είναι χαρούμενη»

Ο Σλοβένος άσος, Λούκα Ντόντσιτς μετά το τέλος του αγώνα και την ήττα της ομάδας του από την Γαλλία με 90-89, εξέδρασε τα παράπονα του στην μικτή ζώνη, επισημαίνοντας ότι συνέβη αυτό που ήθελε, κατά την γνώμη του ίδιου, η FIBA και πως η παγκόσμια ομοσπονδία μπάσκετ θα είναι χαρούμενη με το αποτέλεσμα.

Ο Λούκα Ντόντσιτς ήταν εκνευρισμένος μετά το τέλος του ημιτελικού ανάμεσα στην Σλοβενία και την Γαλλία και δήλωσε στην μικτή ζώνη μεταξύ άλλων: «FIBA happened», δηλαδή πως συνέβη αυτό που ήθελε, κατά την γνώμη του ίδιου, η παγκόσμια ομοσπονδία, ενώ  φώναζε επανειλημμένα πως «η FIBA θα είναι χαρούμενη με το αποτέλεσμα», εκφράζοντας την αντίδραση του και την δυσφορία του για τον τρόπο που σφύριξαν οι διατητές σε αυτόν τον αγώνα.

Βέβαια στην συνέντευξη τύπου εμφανώς πιο ήρεμος, 

απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το αν επηρέασαν οι διαιτητές το αποτέλεσμα, είπε: «Δεν το νομίζω. Δεν θα έπρεπε να μου κάνετε αυτή την ερώτηση. Παλέψαμε, αλλά χάσαμε. Δεν παίξαμε πολύ καλά, αλλά είχαμε την ευκαιρία στο τέλος».

Επίσης, αναφέρθηκε στους συμπαίκτες του, επισημαίνοντας ότι: «είμαι περήφανος για την ομάδα μου, δώσαμε το 100%. Είμαστε απογοητευμένοι, αλλά είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου».

Υπενθυμίζουμε ότι η διαιτητική τριάδα των Λοκατέλι, Κοζλόφσκις και Φερνάντεζ ήταν στον ημιτελικό της Γαλλίας με την Σλοβενία.