Skip to main content

Πορζίνγκις: «Είχα πει ότι είναι σημαντικό για μένα, να είμαι με την ομάδα, παρά το γεγονός ότι δεν θα αγωνιστώ»

 Κοντά στην αποστολή της Εθνικής Λετονίας ενόψει της συμμετοχής της στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023 είναι ο άσος των Σέλτικς, Κρίσταπς Πορζίνγκις, ο οποίος δεν θα αγωνιστεί στα ματς λόγω τραυματισμού.

 Ψυχολογική τόνωση θέλει να δώσει ο σέντερ των Σέλτικς, Κρίσταπς Πορζίνγκις στους συμπαίκτες του στην Εθνική Λετονίας, με την παρουσία του στην αποστολή στην Ινδονησία, παρόλο που δεν θα αγωνιστεί στα ματς λόγω τραυματισμού.

Ο Κρίσταπς Πορζίνγκις ανέφερε στο «Sporta Studija» ότι: «Είχα πει ότι είναι σημαντικό για μένα, να είμαι με την ομάδα, παρά το γεγονός ότι δεν θα αγωνιστώ. Στήριξαν την απόφασή μου. Επίσης, έχω μεγάλη σεζόν μπροστά μου. Είναι σημαντικό για μένα να περάσω χρόνο με τους συμπαίκτες μου και την οικογένειά μου και οι Σέλτικς το σεβάστηκαν αυτό»

Ο διεθνής Λετονός σέντερ δήλωσε για τον τραυματισμό του ότι: «Μάλλον ξέρω από που ξεκίνησε ο τραυματισμός μου. Αλλά, είναι ένας τραυματισμός που σε ταλαιπωρεί κατά τη διάρκεια της καριέρας σου και τότε βγαίνει στο γήπεδο. Ξεκίνησαν οι πόντοι κατά τη διάρκεια των προπονήσεων».

Η Λετονία στον όγδοο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Τζακάρτα της Ινδονησίας θα αντιμετωπίσει, τις Γαλλία, Καναδά και Λίβανο.