Skip to main content

Φαλ: «Δεν έχω παίξει πολύ, οπότε είναι ακόμα πιο απογοητευτικό»

Απογοητευμένος με τον αποκλεισμό της Γαλλίας από τους «16» του Μουντομπάσκετ, αλλά και από τον μικρό χρόνο συμμετοχής που είχε ο ίδιος στην Α’ φάση, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Μουστάφα Φαλ.

 «Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τελειώσουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο όσο καλύτερα μπορούμε. Τώρα, ούτως ή άλλως, δεν έχουμε κάποιο στόχο. Όλοι είναι απογοητευμένοι, είτε πρόκειται για τους παίκτες είτε για τους οπαδούς σε όλη τη Γαλλία. Δεν περιμέναμε ότι το τουρνουά θα διαρκέσει... 48 ώρες για εμάς», ήταν το αρχικό σχόλιο του σέντερ του Ολυμπιακού, για να προσθέσει:

 «Δεν έχω παίξει πολύ, οπότε είναι ακόμα πιο απογοητευτικό! Έτσι έχουν τα πράγματα, αυτές είναι εμπειρίες που διαμορφώνουν τον χαρακτήρα σου για το μέλλον. Όσον αφορά την αξιοποίησή μου στην Εθνική, είναι ένα θέμα για τον προπονητή. Δεν θέλω να επιμείνω σε αυτό. Αν με βάζουν, παίζω. Αν δεν με βάζουν, όχι... Είναι τόσο απλό. Όσον αφορά τον πονόδοντό μου; Πήγα στον οδοντίατρο, πρέπει να αφαιρέσω τους φρονιμίτες μου. Αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό».

Να θυμίσουμε πως ο Φαλ αγωνίστηκε 19’ στο παιχνίδι με το Ιράν, όμως προηγήθηκαν τα μόλις 5’ απέναντι στην Λετονία, καθώς και τα 3’ της πρεμιέρας κόντρα στον Καναδά.