Skip to main content

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου – Όλα τα βλέμματα στο Group I

Με τα παιχνίδια των ομίλων I και J ολοκληρώνεται η προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου για την ευρωπαϊκή ζώνη, με ένα τελευταίο εισιτήριο να περιμένει τον κάτοχο του.

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Group Ι, της Εθνικής μας ομάδας, εκεί που Σερβία και Βέλγιο διεκδικούν το τελευταίο εισιτήριο για την τελική φάση της διοργάνωσης.

Οι Σέρβοι κρατάνε την τύχη στα χέρια τους, καθώς υποδέχονται την ουραγό Μ. Βρετανία και με νίκη… σφραγίζουν το διαβατήριο τους για τα τελικά. Σε περίπτωση ήττας των Σέρβων, όμως, τότε τα πράγματα… μπλέκονται, καθώς ο λόγος περνάει στους Βέλγους, που υποδέχονται την Τουρκία και με νίκη παίρνουν αυτή την πρόκριση για την τελική φάση. Στο τρίτο παιχνίδι της ημέρας, η Λετονία υποδέχεται την Ελλάδα, με τις δύο ομάδες να έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση τους από νωρίς για τα τελικά της διοργάνωσης.

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 

Λετονία-Ελλάδα (19:30, Ρίγα)

Σερβία-Μ. Βρετανία (21:00)

Βέλγιο-Τουρκία (21:30)

Η Βαθμολογία:

  1. Λετονία 8-1
  2. Ελλάδα 6-3
  3. Σερβία 5-4

-------------------------

  1. Βέλγιο 4-5
  2. Τουρκία 3-6
  3. Μεγάλη Βρετανία 1-7

 

Όσον αφορά το Group J, τα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει εδώ και αρκετό διάστημα, με τις Γερμανία, Φινλανδία και Σλοβενία να έχουν εξασφαλίσει τα τρία εισιτήρια για τα τελικά. Όσον αφορά τα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής, Φινλανδία και Γερμανία συγκρούονται, με έπαθλο την πρωτιά του ομίλου, η Σλοβενία φιλοξενεί το Ισραήλ και η Σουηδία την Εσθονία.

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου

Σουηδία-Εσθονία (20:05)

Σλοβενία-Ισραήλ (19:00)

Φινλανδία-Γερμανία (18:30)

Η Βαθμολογία:

  1. Γερμανία 9-2
  2. Φινλανδία 9-2
  3. Σλοβενία 7-4

----------------------

  1. Σουηδία 5-6
  2. Ισραήλ 3-8
  3. Εσθονία 3-8