Skip to main content

Πανελλήνιο Εφήβων, Κεραυνός – Ζαφειράκης 76-70: Για τις θέσεις 5-6 θα αγωνιστεί η ομάδα της Λάρισας

Για τις θέσεις 5-6 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων θα παλέψει ο Κεραυνός, με την ομάδα της Λάρισας να επικρατεί του Ζαφειράκη με 76-70.

Οι δύο ομάδες εμφανίστηκαν ισάξιες στο πρώτο μισό της αναμέτρησης, όπως δείχνει το 42-41 του ημιχρόνου. Στο τρίτο δεκάλεπτο, όμως, οι Λαρισινοί ανέβασαν την απόδοση τους, φτάνοντας σε διψήφιο προβάδισμα (54-43). Ο Ζαφειράκης επέστρεψε σε απόσταση βολής (59-56), για να ακολουθήσει, όμως, ένα 16-8 από πλευράς Κεραυνού, για το 75-64, που έβαλε για τα καλά τους Λαρισινούς στην θέση του οδηγού. Έτσι, με το τελικό 76-70, ο Κεραυνός θα αγωνιστεί το Σάββατο για τις θέσεις 5-6, με την ομάδα της Νάουσας για τις θέσεις 7-8.

20 πόντοι και 12 ριμπάουντ ήταν ο απολογισμός του Γιακουλα, με τους Σιμόπουλο και Πολιτόπουλο να έχουν 19 και 16 πόντους αντίστοιχα.

Για τον Ζαφειράκη, ο Μπιλιούρης είχε 25 πόντους και 13 ριμπάουντ και ο Πουρλιδας 15 πόντους και 10 ριμπάουντ.  

Δεκάλεπτα: 26-23, 42-41, 65-56, 76-70  

Διαιτητές: Σπυρόπουλος-Σιδερής-Λιόνας  

Κεραυνός Λάρισας (Πάκας): Πολιτόπουλος 16(2), Αργυρούλης 9(1), Αντωνόπουλος 6(1), Πάσχος 6(2), Μηνάς, Γιακούλας 20, Σιμόπουλος 19(6), Λιάμπος, Τσουκαλέλης, Παπαϊωάννου, Δρυστέλλας.  

Ζαφειράκης Νάουσας (Μυλωνάς-Τούφας): Πουρλίδας Β. 15(2), Σμέρνος Δ., Σμέρνος Β. 3(1), Τσίλης 9(1), Πουρλίδας Δ. 7, Δημάκας 4, Μπιλιούρης Δ. 25(1), Μπιλιούρης Α. 2, Καφετζής 5.   

Για να δείτε τα στατιστικά του αγώνα πατήστε εδώ

Δείτε φωτογραφίες από το παιχνίδι εδώ

Παρακολουθείστε το βίντεο του αγώνα εδώ

Δηλώσεις

Αντώνης Πάκας (προπονητής Κεραυνού): «Απέναντι στον Ζαφειράκη σημειώσαμε τη δεύτερη νίκη μας. Είμαστε χαρούμενοι που θα τερματίσουμε ή στην 5η ή στην 6η θέση. Θα τα δώσουμε όλα αύριο για τη νίκη και ότι καταφέρουμε. Συγχαρητήρια στα παιδιά της ομάδας μας».

Επίμαχος Πάσχος (αθλητής Κεραυνού): «Είμαι χαρούμενους για τη δεύτερη νίκη μας. Είναι ένα απαιτητικός τουρνουά, όπου κάθε μέρα αντιμετωπίζουμε πολύ δυνατές ομάδες. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Πάμε αύριο για να παλέψουμε για την 5η θέση».

Ζήνων Μυλωνάς (προπονητής Ζαφειράκης Νάουσας): «Να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Λάρισας, έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ο δικός μας σχεδιασμός δεν βγήκε. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Ελπίζομε αύριο να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα ώστε να φύγουμε με χαμόγελα από τη διοργάνωση».  

Αναστάσιος Μπιλιούρης (αθλητής Ζαφειράκη): «Η ομάδα μας προσπάθησε για το καλύτερο. Δώσαμε το 100%. Είμαστε όλοι δεμένοι, θα συνεχίσουμε να είμαστε δεμένοι. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την προσπάθεια. Συγχαρητήρια και στην ομάδα της Λάρισας, αλλά και στις υπόλοιπες ομάδες του τουρνουά. Εύχομαι ότι καλύτερο σε όλους».