Skip to main content

Μπόγρης και… άρωμα Euroleague στην Ζάκυνθο για το «Summer Jump Crystal Waters 2023» (pics)

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το “Summer Jump Crystal Watrers 2023» στο Casa Playa στο Βασιλικό της Ζακύνθου.

Το παρών έδωσε για ακόμα μία χρονιά ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού. Γιώργος Μπόγρης, ο οποίος, μάλιστα, έφερε μαζί του τον Ισπανό Ντάνι Ντίεθ, ο οποίος αγωνίζεται στην Μπασκόνια.  Μάλιστα, οι δύο παίκτες έφτιαξαν τις δικές τους All Star ομάδες, με τον «Μπογρίνιο» να παίρνει την νίκη.  

Στο κυρίως πρόγραμμα της διοργάνωσης στους Junior επικράτησαν οι Λούντζης, Βρυόνης (MVP), Μαρκίδης, στους Παίδες οι Ατάλαντοι Hawks (Δρόσος (ΜVP), Αγγελής, Δρόσος, Ζαρκάδης, Βισβάρδης, στους Έφηβους οι Νταρουσάβλακα (Λιβέρης, Μπίλλης, Σουγλέρης (MVP), Τσίλας, στις γυναίκες οι Beach Warmers (Φωτεινή, Βάσια, Αλίκη, Φλωρεντία, Μαρίλια (MVP) και τέλος στους άνδρες οι Βάλβης, Ρέλλας, Θεοδωρίτσης, Βαρβαρίγος (MVP). Επίσης νικητές στα σουτ ήταν οι Μουζάκης, Φλωρεντία και Τραχίλης.

Τα παιχνίδια σφύριξαν οι Τάσκος Κάρδαρης και Λάμπρος Σταθόπουλος, ενώ στις απονομές έδωσε το παρών και ο Φώτης Λαμπρόπουλος, με μεγάλη καριέρα σε πρωταθλήματα του εξωτερικού, όπως αυτά της Ιταλίας, της Ισπανίας, της Ισλανδίας, αλλά και της Αργεντινής, της Βενεζουέλας, της Ουρουγουάης και του Κατάρ.  

Να σημειωθεί πως ο Γιώργος Ζάγκλας, διοργανωτής του event, είχε στο πλευρό του τους Διονύση Χαϊκάλη, Μαρία Μαλεβίτη, Ραφαήλ Πέττα, Τάσο Βαρβαρίγο, αλλά και όλο τον οργανισμό της ΑΓΕΖ. Επίσης υπήρξε μεγάλη βοήθεια από τους χορηγούς που προσέφεραν δώρα στους νικητές αλλά και στον υπέροχο χώρο του Casa Playa στο Βασιλικό που όλα αυτά τα χρόνια στηρίζει τη διοργάνωση με τις άρτιες εγκαταστάσεις, τα δυο γήπεδα στην άμμο που και φέτος ήταν απολύτως έτοιμα για τους αγώνες.

Συνολικά αξίζει να σημειωθεί ότι συμμετείχαν 26 ομάδες με δεκάδες αθλητές από τη Ζάκυνθο κυρίως όπως και από άλλα μέρη συνδυάζοντας διακοπές με διασκέδαση. Οι αγώνες έγιναν τόσο το περασμένο Σάββατο, όσο και την Κυριακή που είχαμε τους τελικούς.

Πηγή: imerazante.gr