Skip to main content

Πανελλήνιο Κορασίδων, ΠΑΟΚ – Απόλλων Π. 68-22: Αήττητος μπαίνει στους αγώνες κατάταξης ο δικέφαλος

Νικηφόρα ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ τις υποχρεώσεις του στην φάση των ομίλων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων. Ο δικέφαλος, με τις Κουκουναρίδου και Ζορμπαλά να έχουν 20 και 18 πόντους αντίστοιχα, επιβλήθηκε του Απόλλωνα Πάτρας με 68-22, έκανε το 3Χ3 και πλέον στρέφει την προσοχή τους στους επερχόμενους αγώνες μεταλλίων.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΚ:

Αήττητος ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ τη φάση των ομίλων στο 35ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων που διεξάγεται στα Τρίκαλα επικρατώντας με 68-22 του Απόλλωνα Πάτρας.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στον αγώνα και από το ξεκίνημα πήρε διαφορά με τις Ζορμπαλά και Κουκουναρίδου να προσφέρουν πολλές λύσεις στην επίθεση. Από την άλλη ο Απόλλων Πάτρας δεν μπόρεσε να απειλήσει τον αντίπαλό του με τη διαφορά δυναμικότητας να είναι μεγάλη.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο μπροστά με 22-5 και πήγε στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με διαφορά 29 πόντων (39-10).

Το δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό με τον ΠΑΟΚ να διατηρεί το μεγάλο προβάδισμα, να μεγαλώνει την ψαλίδα μεταξύ των δύο ομάδων και φτάνει στην νίκη με 68-22.

ΑΣ ΠΑΟΚ – ΑΣ Απόλλων Πάτρας 68-22
Διαιτητές: Δημουλάς, Παπαδόπουλος Α., Τογανίδου
Δεκάλεπτα:22-5, 39-10, 47-18, 68-22
ΠΑΟΚ (Μελετιάδης): Τακίδου, Ζελενίτσα, Γκαϊτατζή, Μπεκίρι 5, Ζορμπαλά 18(1), Σταμπουλίδου, Μπαξεβάνη 2, Χαϊτογλου Β., Κουκουναρίδου 20, Ιτόγια 10, Μποροδήμου 8, Κανλή 5(1).
Απόλλων Πάτρας (Γκοτσοπούλου): Μουζάκη, Καραγιάννη 2, Καρκούλια, Νικολακοπούλου, Φασούλη Δ. 5, Σιμάτου, Κακίου 7(1), Ρωμανού, Κακογιάννη, Μπουρσινού 6, Γιαννούλη, Μιχαλοπούλου 2.

Δηλώσεις

Σοφία Σταμπουλίδου (αθλήτρια ΠΑΟΚ): «Πέτυχαμε την τρίτη μας νίκη και με την απόδοσή μας κάναμε εύκολο το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα. Στόχος μας πλέον είναι ο αυριανός νοκ άουτ αγώνας.  Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για τη μεγαλύτερη δυνατή διάκριση».

Μυρτώ Κακίου (αθλήτρια Απολ. Πάτρας): «Προσπαθούμε σε κάθε ματς να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Ο ΠΑΟΚ ήταν εμφανώς καλύτερος. Εμείς παλέψαμε για το καλύτερο και θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια σε όλες τις ομάδες».

Δείτε ΕΔΩ τη στατιστική του αγώνα

Δείτε ΕΔΩ ξανά τον αγώνα

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ