Skip to main content

Stoiximan 22oz Elite Basketball Tournament: Θρίαμβος για την τριάδα Μποχωρίδη, Κασελάκη, Περσίδη (pics)

Το Stoiximan 22oz Elite Basketball Tournament, με πρεσβευτές τους Antetokounbros επέστρεψε στην δράση, με το κορυφαίο τουρνουά 2Χ2 να διεξάγεται στο κλειστό της Γλυφάδας, το διήμερο 4-5 Ιουλίου.

Νικητές του διημέρου αναδείχθηκαν οι Λευτέρης Μποχωρίδης, Λεωνίδας Κασελάκης και Νίκος Περσίδης, που, σε έναν τελικό – θρίλερ, που κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα, επικράτησαν των  Γιώργου και Μιχάλη Καμπερίδη και Ευγένιου Σεργένκο. Όσον αφορά την τρίτη θέση, κατέληξε στους Βαγγέλη Μάντζαρη, Σωτήρη Μπιλή και Δημήτρη Κακλαμανάκη,

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Το κορυφαίο τουρνουά μπάσκετ "2 on 2" (δύο εναντίον δύο) στην Ευρώπη, το “Stoiximan 22oz Elite Basketball Tournament” με πρεσβευτές τα αδέρφια Αντετοκούνμπο (Θανάσης και Άλεξ έδωσαν το παρών),  επέστρεψε το διήμερο 4 & 5 Ιουλίου στο κλειστό Γυμναστήριο της Γλυφάδας για την δεύτερη... βερσιόν, που ενθουσίασε, ειδικά, όσους βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής (5/7) στο γήπεδο.

Μεγάλοι νικητές και πλουσιότεροι κατά 20.000 Ευρώ !!! ήταν η τριάδα των Λευτέρη Μποχωρίδη, Λεωνίδα Κασελάκη και Νίκου Περσίδη, που κατέκτησαν το δεύτερο “Stoiximan 22oz Elite Basketball Tournament” το οποίο διοργάνωσε και φέτος το καλοκαίρι η εταιρία "UPGR8", έχοντας για άλλη μια χρονιά την υποστήριξη της "Stoiximan"

Επαγγελματίες, αλλά και ερασιτέχνες παίκτες, το διήμερο 4 & 5 Ιουλίου διεκδίκησαν τα πλούσια χρηματικά έπαθλα, ενώ προσωπικότητες από τον χώρο του αθλητισμού της πολιτικής κι όχι μόνο, προσέδωσαν ακόμα μεγαλύτερη λάμψη στο event, διασκέδασαν και παράλληλα μοίρασαν χαρά στα παιδιά του συλλόγου “Φλόγα” που δίνουν τη δική τους μάχη με τον καρκίνο.

Μικροί και μεγάλοι βρέθηκαν στο κλειστό της Γλυφάδας για να δουν από κοντά αγαπημένους παίκτες να συναγωνίζονται σε ένα ξεχωριστό αγώνα μπάσκετ, το "μονό" που όλοι έχουμε παίξει στις γειτονιές μας, δύο εναντίον δύο και ένας ακόμη παίκτης να συμπληρώνει την τριάδα ως αλλαγή.

Στον μεγάλο τελικό του δεύτερου “Stoiximan 22oz Elite Basketball Tournament”  αναμετρήθηκαν η ομάδα των αδελφών Καμπερίδη, με αυτή των Μποχωρίδη, Κασελάκη και Περσίδη.

Γιώργος και Μιχάλης Καμπερίδης μαζί με τον Ευγένιο Σεργιένκο μονομάχησαν μέχρις... εσχάτων με τους Λευτέρη Μποχωρίδη, Λεωνίδα Κασελάκη και Νίκο Περσίδη, σ' έναν συναρπαστικό Τελικό που κρίθηκε στον πόντο με μία εύστοχη βολή του παίκτη του Άρη που διαμόρφωσε στο φινάλε το 15-14, υπέρ της ομάδα του, η οποία κέρδισε το "χρυσό" χρηματικό έπαθλο των 20.000 ευρώ.

Αλλά και η ομάδα των Αδελφών Καμπερίδη μπορεί να στεναχωρήθηκε από την έκβαση του Τελικού, όμως δεν έφυγε με... άδεια χέρια, καθώς θα πιστωθεί στον λογαριασμό των παικτών της το ποσό των 7.000 ευρώ, που αντιστοιχεί στην δεύτερη θέση.

Χρηματικό έπαθλο ύψους 3.000 Ευρώ δόθηκε και στους παίκτες της ομάδας που κατέκτησε την τρίτη θέση στο τουρνουά κι αυτοί ήταν οι Βαγγέλης Μαντζαρης (πρωταθλητής Ευρώπης με τον Ολυμπιακό, που φέτος αγωνίστηκε στην Ιταλία), Σωτήρης Μπιλής και Δημήτρης Κακλαμανάκης, οι οποίοι ηττήθηκαν σε μία ακόμα συναρπαστική αναμέτρηση, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης, από την μετέπειτα πρωταθλήτρια ομάδα με μπάζερ μπίτερ του Λεωνίδα Κασελάκη!

Στο  δεύτερο “Stoiximan 22oz Elite Basketball Tournament” εκτός των νικητών αγωνίστηκαν αρκετοί ακόμα επαγγελματίες παίκτες, όπως ο πρώην άσσος του Παναθηναϊκού και νυν Ευρωβουλευτής, Νίκος Παππάς, ο Χάρης Γιαννόπουλος, ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, ο Γιάννης Αθηναίου, ο Κωστής Γόντικας,  ο Νίκος Αρσενόπουλος, ο Ζώης Καράμπελας, ο Πέτρος Γερομιχαλός, ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, ο Κώστας Παπαδάκης, ο Χρήστος Ιορδάνου, ο Δημήτρης Γερομιχαλός, ο Νίκος Παπαρέγκας, ο Παναγιώτης Τσάμης, ο Νίκος Μαστρογιαννόπουλος, ο Σπύρος Μοτσενίγκος, ο Στάθης Παπαδιονυσίου, ο Τάσος Αντωνάκης, ο Νίκος Οκεκουόγεν, ο Κωστής Εζόμο, ο Αριστοτέλης Σωτηρίου κ.α.

Το "Cancer beater" δώρισε 3.500 Ευρώ στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια "Φλόγα"

Ξεχωριστό... χρώμα στο δεύτερο “Stoiximan 22oz Elite Basketball Tournament” έδωσε ο φιλανθρωπικός διαγωνισμός "Cancer beater", που εξελίχτηκε στην ευχάριστη "πινελιά" της βραδιάς (5/7)!

Στον διαγωνισμό "Cancer beater" συμμετείχαν ο Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζορτζ Τσούνης, ο Τζένεραλ Μάνταζερ της Εθνικής μας Ομάδας, Νίκος Ζήσης, η Κορυφαία Ελληνίδα παίκτρια, Εβίνα Μάλτση, ο Παραολυμπιονίκης Νίκος Παπαγγελής,  ο παλαίμαχος σταρ της Ευρωλίγκα και πρώην παίκτης των Μακάμπι κι Αρμάνι Μιλάνο, Μάικ Ρολ, ο Υφυπουργός Εθν. οικονομίας, Χάρης Θεοχάρης, ο διεθνής γκαρντ, Νίκος Γκίκας, ο Αλεξ Αντετοκούνμπο και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο. 

Οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να επιχειρήσουν πέντε προσπάθειες από την γραμμή του τριπόντου συν μία ακόμη από το κέντρο και για κάθε εύστοχο σουτ κέρδιζαν ένα ποσό υπέρ του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια "Φλόγα"

Το συνολικό ποσό που συγκεντρώθηκε έφτασε τις  3.500 Ευρώ, το οποίο θα δοθεί με τη μορφή δωρεάς στη "Φλόγα", Με τον Μάικ Ρολ να "κλέβει την παράσταση", όντας ο μοναδικός διαγωνιζόμενος που ευστόχησε από το κέντρο σε ένα σουτ αξίας 1000 Ευρώ! 

Κλείνοντας, ειδική αναφορά αξίζει να γίνει στους χορηγούς του δεύτερου “Stoiximan 22oz Elite Basketball Tournament”!

Ο ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ και της φετινής διοργάνωσης ήταν η "Stoiximan" 

Mε άξιους συμπαραστάτες...

Την κορυφαία εταιρεία με αθλητικά brands "Sport Vision"

Την εταιρία ανδρικής περιποίησης "L'Oréal Men Expert"

Τα "ΙΕΚ ΑΛΦΑ"

Την "ΑΦΗΣ ΑΕ"

Ενώ χορηγός ιματισμού ήταν η ανερχόμενη στο είδος της, "AntetokounBros"

Τέλος, ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Δήμο Γλυφάδας για την παραχώρηση του Δ.Α.Κ. Γλυφάδας "Μάκης Λιούγκας", όπου διεξήχθη και φέτος το “Stoiximan 22oz Elite Basketball Tournament”

Ραντεβού το καλοκαίρι του 2025!

ΕΔΩ ( https://we.tl/t-QpnDzjlrR8 ) μπορείτε να βρείτε φωτογραφικό υλικό του δεύτερου “Stoiximan 22oz Elite Basketball Tournament”