Skip to main content

Συνάντηση Αυγενάκη με Μπουντούρη, Γκαγκαλούδη και Τσαουσίδη

Ο Λευτέρης Αυγενάκης μαζί με τον Γιώργο Μαυρωτά συναντήθηκαν με αθλητές και προπονητές που θα διοργανώσουν τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα (05/02), προκειμένου να τους ενημερώσουν για τα βήματα που έχουν γίνει για την επανένραξη της αθλητικής δραστηριότητας.

 

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, παρουσία του γγΑ, Γιώργου Μαυρωτά, συναντήθηκε με αντιπροοσωπεία από αθλητές και προπονητές των διοργανωτών της αυριανής (05/02) συγκέντρωσης στο Σύνταγμα για την άρση των περιορισμών στις αθλητικές δραστηριότητες.

Στην συνάντηση στην οποία παρευρέθηκαν οι Γιάννης Γκαγκαλούδης, Νίκος Μπουντούρης και Λευτέρης Τσαουσίδης, αναφέρθηκε η ανάγκη συγχρονισμένης λειτουργίας των τμημάτων υποδομών των σωματείων και των Ακαδημιών με τις αντίστοιχες σχολικές βαθμίδες.

Από τη μεριά του ο κ. Αυγενάκης τους επισήμανε: «Αντιλαμβανόμαστε και συμμεριζόμαστε την αγωνία και την απογοήτευση της αθλητικής οικογένειας για την παρατεταμένη περίοδο αναστολής δραστηριοτήτων των ερασιτεχνικών αθλημάτων. Αισθανόμαστε τα ίδια με εσάς. Καταλαβαίνω την κόπωση, την αγωνία και το θυμό πολλές φορές. Λαμβάνω,, άλλωστε πάρα πολλά μηνύματα καθημερινά. Αλλά όλοι πρέπει να οπλιστούμε με περισσότερη υπομονή και αλληλεγγύη.

Υπάρχει, όπως ξέρετε, μια συγκεκριμένη δομή και ιεραρχία στις αποφάσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας, όπως αυτή η δομή συγκροτήθηκε από τον Πρωθυπουργό μας, Κυριάκο Μητσοτάκη. Κι αυτή τη δομή οφείλουμε άπαντες να τη σεβόμαστε.

Όπως γνωρίζετε, το Υφυπουργείο Αθλητισμού, βάσει των αιτημάτων των διοργανωτριών αρχών και της επεξεργασίας τους από την Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της ΓΓΑ, εισηγείται στην Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων τα αθλήματα και τους όρους με τους οποίους δύναται να επανεκκινήσουν κι εκείνοι εισηγούνται θετικά ή αρνητικά στην Κυβέρνηση».