Skip to main content

Πανελλήνιο Νεανίδων – Για την 5η θέση οι Εσπερίδες

Την πέμπτη θέση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων θα διεκδικήσουν οι Εσπερίδες, μετά την άνετη νίκη της ομάδας της Καλλιθέας με 78-22 επί του Άρι Καλαμάτας.

Εξαιρετική εμφάνιση από την Σταμούλου με 19 πόντους και 10 ριμπάουντ, με την Μαργέλου να προσθέτει 13 πόντους, ενώ για τον Άρι, η Παπαδοπούλου είχε οκτώ πόντους.  

Διαιτητές: Αγραφιώτης Γρ.-Τσάνταλη-Κανελίδης

Δεκάλεπτα: 23-5, 43-10, 66-18, 78-22

Εσπερίδες Καλλιθέας (Δήμου): Στολίγκα 6, Αρσενιάδου 4, Μέτσο 6, Τσουρντού 4, Καρδιασμένου 4, Ντάκα 7(1), Κοσκινά 8, Αναστασάκου 7, Σταμούλου 19, Μαργέλου 13, Κωστάκη, Αγραφιώτη

Άρις Καλαμάτας (Μπακογιάννης-Παπαδόπουλος): Ευτυχιάκου 2, Χρονοπούλου 4, Κορδονούρη 2, Κυριακοπούλου 4, Ποντίκη, Κάρτσωνα, Μπρούμα 2, Παπαδοπούλου 8

Δηλώσεις

Ελεάννα Μαργέλου (αθλήτρια, Εσπερίδες): «Συγχαρητήρια στον Αρι για την πολύ καλή προσπάθεια. Στόχος μας είναι η πέμπτη θέση και να δείξουμε την ίδια εικόνα που είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια».

Νικολέττα Κoρδονούρη (αθλήτρια, Άρις Καλαμάτας): «Ηταν ένα παιχνίδι γεμάτο πάθος και ένταση. Η ομάδα που παίξαμε ήταν αρκετά καλή με ολοκληρωμένο ρόστερ. Το γεγονός ότι περάσαμε στην τελική φάση ήταν έκπληξη, γιατί δεν κάναμε τόσες προπονήσεις και δεν παίξαμε τόσους αγώνες όπως οι αντίπαλοί μας».