Skip to main content

Πανελλήνιο Νεανίδων – Στην 7η θέση ο ΣΚ Ιωάννινα

Ο ΣΚ Ιωάννινα ήταν ο νικητής στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της τελευταίας ημέρας του 36ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων, που διεξάγεται στην Θεσσαλονίκη.

Μετά από ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι, η ομάδα της Ηπείρου επικράτησε του Άρι Καλαμάτας με 37-36, καταλαμβάνοντας την 7η θέση στην διοργάνωση.

Για ακόμα ένα παιχνίδι, η Μπαρτζώκα ήταν η κορυφαία των Ιωαννίνων, με 17 πόντους, ενώ για τον Άρι, η Ευτυχιάκου είχε 11 πόντους.

Διαιτητές: Θεοδώρου-Αναστασιάδης Β.-Αγραφιώτης Β.
Δεκάλεπτα: 8-5, 13-12, 24-27, 36-37
Άρις Καλαμάτας (Μπακογιάννης-Παπαδόπουλος): Ευτυχιάκου 11, Χρονοπούλου 9(1), Κυριακοπούλου, Ποντίκη 6, Μπρούμα, Παπαδοπούλου 10.
ΣΚ Ιωάννινα (Αυγερινός): Γκλίναβου 6, Γκαρόζη Λ. 2, Μπαρτζώκα 17(1), Παππά 7, Τσίπη, Τζίμα 2, Δήμου 3

Δηλώσεις
Εύα Τζίμα (αθλήτρια, ΣΚ Ιωάννινα): «Η έβδομη θέση που κατακτήσαμε κρύβει μέσα της εμπειρίες ζωής και επιτεύγματα. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους δύο κόουτς και όλο το σύλλογο που μας υποστήριξε στο διάβα των αγώνων. Επόμενο ραντεβού: 2023!».
Ελευθερία Τσίπη (αθλήτρια, ΣΚ Ιωάννινα): «Είμαστε χαρούμενες για την έβδομη θέση που κατακτήσαμε. Φεύγουμε από αυτή τη πολυήμερη γιορτή εφοδιασμένες με εμπειρίες ζωής».
Ελένη Μπρούμα (αθλήτρια, Άρις Καλαμάτας): «Είμαστε πολύ χαρούμενες που συμμετείχαμε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Κάναμε μια δυνατή προσπάθεια παρά τις ελλείψεις. Χάσαμε την έβδομη θέση στα τελευταία δευτερόλεπτα. Συνεχίζουμε την προσπάθεια».