Skip to main content

Πανελλήνιο Νεανίδων – Στην 5η θέση οι Εσπερίδες

Την πέμπτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων  της Θεσσαλονίκης, κατέκτησαν οι Εσπερίδες, μετά την νίκη τους με 68-56 επί του Ιπποκράτη Κω.

Η ομάδα της Καλλιθέας φρόντισε να… καθαρίσει το παιχνίδι από την πρώτη περίοδο, όταν και προηγήθηκε με 25-8.

15 πόντους σημείωσε η Στολίγκα, με την Μαργέλου να έχει 13 και την Σταμούλου να κάνει double – double με 12 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Για τον Ιπποκράτη, 23 πόντους είχε η Κουντουριώτου και από 11 οι Γκοτζάι και Κιαπόκα.

Διαιτητές: Αγραφιώτης Γρ.-Τσάνταλη-Κωνής
Δεκάλεπτα: 25-8, 40-24, 58-34, 68-56
Εσπερίδες Καλλιθέας (Δήμου): Στολίγκα 15(2), Αρσενιάδου 7, Μέτσο, Τσουρντού, Καρδιασμένου, Ντάκα 9(2), Κοσκινά 1, Αναστασάκου 2, Σταμούλου 12, Μαργέλου 13(3), Κωστάκη 2, Αγραφιώτη 7.
Ιπποκράτης Κω (Αργυρίου): Γκοτζάι 11, Καλάβρια, Ντερβίσι, Κιλιμάτου, Κιαπόκα 11, Κουντουριώτου 23(4), Ψαρού 4, Μιλίκοβιτς 7.

Δηλώσεις
Ηλέκτρα Αναστασάκου-Αμίνου (αθλήτρια, Εσπερίδες): «Συγχαρητήρια στην ομάδα της Κω για την κατάκτηση της έκτης θέσης. Θεωρώ ότι αξίζαμε κάτι παραπάνω από την πέμπτη θέση. Ανυπομονούμε να βρεθούμε και του χρόνου σε αντίστοιχη διοργάνωση».
Χρήστος Μπακόπουλος (βοηθός προπονητή, Ιπποκράτης Κω): «Συγχαρητήρια στην ΕΟΚ και τον Παναθλητικό για τη διοργάνωση. Ηταν χαρά μας γιατί υλοποιήσαμε πλάνο πέντε ετών με αυτές τις αθλήτριες με την καλύτερη κατάληξη. Θέλουμε να μείνουν όλα τα κορίτσια στο άθλημα και να ανυπομονούν για τον επόμενο αγώνα τους».
Σίλβια Ντερβίσι (αθλήτρια, Ιπποκράτης Κω): «Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες. Ηταν μια όμορφη εμπειρία και θα μείνει χαραγμένη στις καρδιές και στις μνήμες μας. Ευχαριστούμε πολύ τον προπονητή μας για τη στήριξή του και τα πράγματα που μας έμαθε όλα αυτά τα χρόνια».