Skip to main content

Πανελλήνιο Νεανίδων – Χάλκινο μετάλλιο για Παναθλητικό

 

Επίδειξη δύναμης πραγματοποίησε ο Παναθλητικός, στον μικρό τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων, με την ομάδα των Συκεών να επικρατεί με double score (66-33) του Πιερικού Αρχέλαου , κατακτώντας την 3η θέση στην διοργάνωση.

Η Βασιλείου με 15 πόντους και 12 ριμπάουντ, ήταν η κορυφαία για τον Παναθλητικό, ενώ για τον Πιερικό Αρχέλαο, 12 πόντους είχε η Δημουλιού.

Διαιτητές: Παπαγεωργίου-Ντόγκας-Χατζηχαρίσης
Δεκάλεπτα: 13-18, 20-30, 28-46, 33-66
Πιερικός Αρχέλαος (Τσάτσας-Ξηρομερίτης): Γεωργιάδου, Γελαστοπούλου, Κιολέογλου Ν. 9(1), Αλμπάνη, Δημουλιού 12(1), Παπανικολάου 2, Κιολέογλου Π. 2, Στράτου 3(1), Κοκκάλη, Ζαμάνη 2, Σισμανίδου 2, Ζαρκανέλα 1.
Παναθλητικός (Διαβολεμένου-Γιαννάτση): Σαριδάκη 5, Μπαξεβάνου 6, Τσινασλανίδου 7, Παπαδοπούλου 2, Ντολοπούλου 5(1), Βασιλείου 15, Καμπερίδου 4, Δημοπούλου 2, Σταματάκη 8, Παντώτη, Σύρπα 9, Κοφινά 3(1).

Δηλώσεις

Βιβή Διαβολέμενου (προπονήτρια, Παναθλητικός): «Μεγάλη γιορτή του μπάσκετ γυναικών. Νομίζω ότι ήταν μια από τις καλύτερες διοργανώσεις. Το γήπεδο ήταν γεμάτο σχεδόν όλες τις ημέρες. Παίχτηκε ωραίο μπάσκετ από τα κορίτσια όλων των ομάδων. Εμείς πετύχαμε το στόχο μας που ήταν ένα μετάλλιο. Είμαι περήφανη για αυτή την ομάδα. Υπάρχει μέλλον».
Πηνελόπη Βασιλείου: «Είμαστε πολύ χαρούμενες για την πρώτη θέση στη Θεσσαλονίκη και την τρίτη στην Ελλάδα. Είμαστε εντός στόχου και σίγουρα αν δεν είχαμε αδικηθεί στο χθεσινό ματς θα διεκδικούσαμε επάξια μια θέση στο σημερινό τελικό».
Νικολέτα Κιολέογλου (αθλήτρια, Πιερικός Αρχέλαος): «Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο τουρνουά. Για την ομάδα μας και μόνο η συμμετοχή για Πέμπτη συνεχόμενη φορά σε Πανελλήνιο, αποτελεί επιτυχία ειδικά λόγω της απώλειας λόγω τραυματισμού της Δόμνας Μάντζου και της Ελενας Παπαζιώγα».
Ελένη Δημουλιού (αθλήτρια, Πιερικός Αρχέλαος) : «Είναι μεγάλη χαρά για μας που βρισκόμαστε στο Πανελλήνιο για μια ακόμη χρονιά. Όλα αυτά είναι εμπειρίες ζωής που μας κάνουν αυτό που είμαστε σήμερα. Συγχαρητήρια σε όλες τις υπόλοιπες ομάδες για τη συμμετοχή τους».