Skip to main content

Στο Αττικό Άλσος το 4ο τουρνουά Φιλίας και Αλληλεγγύης

Σπουδαία πρωτοβουλία από την Περιφέρεια Αττικής, σε συνεργασία με την ΓΓΑ αλλά και τους πρωταθλητές Ευρώπης το 1987, Νίκο Λινάρδο και Μιχάλη Ρωμανίδη, με την διεξαγωγή του 4ου τουρνουά Φιλίας και Αλληλεγγύης.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί στο ανοικτό γήπεδο μπάσκετ του Αττικού Άλσους, το πρωί της Κυριακής (29/5, 10:00-13:00), ενώ θα συμμετέχουν οι ομάδες Παμπαίδων των συλλόγων Κ.Ο Χολαργού, Γ.Α.Ο Κουκουβάουνων,  Ακαδημίας Αμπελοκήπων και Ακαδημίας Αττικού Άλσους.

Παράλληλα με το τουρνουά, θα συγκεντρωθούν τρόφιμα και φάρμακα που θα δοθούν στην συλλογικότητα «Δομή Αλληλεγγύης για όλους».  

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου: 

"Την Κυριακή 29 Μαΐου από τις 10.00 έως τις 13.00 στο ανοιχτό γήπεδο Μπάσκετ του Αττικού Άλσους η Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με την Γ.Γ.Αθλητισμού υπό την αιγίδα των πρωταθλητών Ευρώπης 1987 και προπονητών Μπάσκετ Νίκου Λινάρδου & Μιχάλη Ρωμανίδη αμφότεροι υπάλληλοι της ΓΓΑ διοργανώνουν το 4ο Τουρνουά Φιλίας & Αλληλεγγύης.

Στο τουρνουά που αφορά ομάδες Παμπαίδων θα πάρουν μέρος οι σύλλογοι Κ.Ο Χολαργός-Γ.Α.Ο Κουκουβάουνες-Ακαδημία Αμπελόκηπων-Ακαδημία Αττικού Άλσους.

Παράλληλα θα συγκεντρωθούν τρόφιμα - φάρμακα που θα δοθούν στην συλλογικότητα "Δομή Αλληλεγγύης για όλους"