Skip to main content

Αθηναϊκός - Αποχαιρέτησε και ευχαρίστησε τον κόουτς Γιαννουλάκη

Τη λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή Άγγελο Γιαννουλάκη ανακοίνωσε ο Αθηναϊκός, με τις πρωταθλήτριες της Α2 Νότου να ευχαριστούν τον Έλληνα τεχνικό για την προσφορά του. 

Ο κόουτς Γιαννουλάκης ξεκίνησε τη σεζόν του στα Χανιά, παίζοντας και τα προκριματικά του Eurocup γυναικών, αλλά και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Κατόπιν ανέλαβε τον Αθηναϊκό, τον οποίο και κατάφερε να οδηγήσει στην άνοδο στην Α1 γυναικών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοικούσα επιτροπή μπάσκετ του Αθηναϊκού ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας με τον Άγγελο Γιαννουλάκη, προπονητή της γυναικείου τμήματος.

Θα ήθελε να τον ευχαριστήσει για την προσφορά του στην επίτευξη μέρους των στόχων του συλλόγου σε σχέση με την αρχική συμφωνία, όπως ήταν και η άνοδος στην Α1 εθνική κατηγορία.
 
Θα ήθελε να του ευχηθεί, για τη συνέχεια, στον επόμενο σταθμό του, να βρει την κατανόηση και τη στήριξη ανάλογη με εκείνες που επέδειξαν στο πρόσωπο του ο Πρόεδρος Γιώργος Φλαμπούρης και ο Γενικός Αρχηγός Νίκος Ραμαντάνης, όπως επιβάλλεται να συμβαίνει στις τάξεις ενός συλλόγου του διαμετρήματος του Αθηναϊκού».