Skip to main content

Ολυμπιακός - Μια ανάσα από τη Μάντυ Αναστασοπούλου

Ο Ολυμπιακός είναι μια ανάσα από την απόκτηση της Μάντυς Αναστασοπούλου, με την 24χρονη σέντερ όπως όλα δείχνουν να πιάνει λιμάνι. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι δυο πλευρές έχουν έρθει σε πλήρη συμφωνία. Με αυτό τον τρόπο ο Ολυμπιακός κλείνει σιγά σιγά τις θέσεις των ψηλών, ενώ παράλληλα ενισχύει τον ελληνικό του κορμό.

Οι ερυθρόλευκες θα έχουν και ξένη αθλήτρια στο 5, με την Χέμπε να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες. Όπως φαίνεται όμως ο κόουτς Νίκλας θέλει να εμπλουτίσει τη θέση «5» προκειμένου να μοιράζεται ο χρόνος σε Α1 γυναικών και Eurocup και οι αθλήτριες να αποδίδουν τα μέγιστα.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Ολυμπιακός έφτασε σε πλήρη συμφωνία και αποκτά τη Μάντυ Αναστασοπούλου.

Η Μ. Αναστασοπούλου ξεκίνησε τη σεζόν στον Πρωτέα Βούλας όπου και κατέγραψε 12 συμμετοχές. Σε αυτές είχε 3.5 πόντους και 2.3 ριμπάουντ κατά μέσον όρο σε 11.3 αγωνιστικά λεπτά που έμενε στο παρκέ.

Κατόπιν συνέχισε στην Α1 γυναικών και τη Νίκη Λευκάδας. Εκεί κατέγραψε 11 συμμετοχές, έχοντας 8.7 πόντους, 4.4 ριμπάουν, 1.5 ασίστ και 2.1 κλεψίματα κατά μέσον όρο,  με την Ελληνίδα σέντερ να μένει στο παρκέ περίπου 20 αγωνιστικά λεπτά.

Η Αναστασοπούλου είναι γεννημένη το 1999 και έχει ύψος 1.89. Έχει αγωνιστεί και στον Κρόνο Αγ. Δημητρίου, ενώ πορεία της ξεκίνησε από τον Άρατο Κιάτου.