Skip to main content

Κύπελλο Γυναικών - Συγκινητικές στιγμές στο κλειστό «Ζαχαρίας Αλεξάνδρου» (pic)

Συγκινητικές στιγμές εκτιλύχθηκαν στο κλειστό «Ζαχαρίας Αλεξάνδρου», όπου πριν την έναρξη του αγώνα Ιωνικός Ν.Φ. - Ελευθερία Μοσχάτου, η διοίκηση των γηπεδούχων βράβευσε τις φιλοξενούμενες για την πρόκρισή τους στους ομίλους του Eurocup γυναικών. 

Μάλιστα μια εκ των βραβεύσεων αφορούσε δυο αδερφές που πλέον είναι στα παρκέ με διαφορετικές ομάδες. Πιο συγκεκριμένα, η Καλλιόπη βράβευσε την Ουρανία Λέρη, με τις δυο μέχρι πρότινος συμπαίκτριες να χαρίζουν όμορφες στιγμές στο κοινό που βρέθηκε στις κεκρκίδες να παρακολουθήσει το ματς. 

Δείτε την ανάρτηση του Ιωνικού Ν.Φ.:

«Η Διοίκηση της ομάδας μας στο πλαίσιο της αναμέτρησης του Γυναικείου τμήματος μας με την Ελευθερία Μοσχάτου για την Β’ Φάση του Κυπέλλου Γυναίκών, βράβευσε την ομάδα της Κατερίνας Χατζηδάκης για την πρόκριση της στους Ομίλους του EuroCup Women.

Αρχικά βραβεύτηκε η αρχηγός της ομάδας Ευαγγελία Νάτσκου από τον πρόεδρο του Συλλόγου μας κ. Σύλλα.

Στη συνέχεια ο τεχνικός της ομάδας μας, Χρήστος Σκαλωμένος βράβευσε την αρχηγό της Ελευθερίας και γυμναστήρια του Γυναικείου μας, Κατερίνα Σπαθάρου για την συνεισφορά της στο Ελληνικό μπάσκετ αλλά και για την άψογη συνεργασία που υπάρχει.

Και στο τέλος η Καλλιόπη Λέρη βράβευσε την αδερφη της και πρώην αθλήτρια της ομάδας μας που πλέον αγωνίζεται στο Μοσχάτο, Ουρανία Λέρη για τη συνεισφορά της στους προκριματικούς αγώνες του EuroCup Women.

Συγχαρητήρια 👏🏽💙🏀».