Skip to main content

Eurocup γυναικών - Κόντρα στη Ρουζομπερόκ ο Ολυμπιακός, υποδέχεται τη Μπεσίκτας ο Παναθηναϊκός (vid)

Στην 3η αγωνιστική βρίσκεται η φάση των ομίλων του Eurocup γυναικών, όπου ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Ρουζομπερόκ στη Σλοβακία, ενώ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο κλειστό του Χολαργού την τουρκική Μπεσίκτας. 

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει την 3η νίκη του και να μείνει αήττητος, με την Ελένη Καπογιάννη να έχει στη διάθεσή της όλες τις παίκτριες. 

Η τουρκική ομάδα έχει μέχρι στιγμής μια νίκη και μια ήττα, ενώ η Μέχελεν έπαιξε ήδη με τη Μπίστριτσα και κέρδισε εκτός έδρας 96-60.

Το ματς ξεκινά στις 18:30 και θα μεταδοθεί από το κανάλι της FIBA στο YouTube.

Στο άλλο παιχνίδι ελληνικής ομάδας, ο Ολυμπιακός θέλει να επιστρέψει στις νίκες πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση. Οι ερυθρόλευκες έχουν μέχρι στιγμής 1 νίκη και 1 ήττα, ενώ σλοβακική ομάδα έχει 2 ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Εν τω μεταξύ για την 3η αγωνιστική έχουν αγωνιστεί η Ρίγα με την Καϊσέρι, με τις Λετονές να νικούν την τουρκική ομάδα στην έδρα τους με 81-56, δείχνοντας ότι θέλουν παραμείνουν το... αφεντικό του ομίλου. 

Ο κόουτς Νίκλας είδε τις Γουίλιαμς και Μόρισον να επιστρέφουν κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας και τίθενται στη διάθεσή του, ενώ από την άλλη αμφίβολη είναι η συμμετοχή της Αγγελικής Νικολοπούλου. 

Το ματς ξεκινά στις 19:00 και θα μεταδοθεί διαδικτυακά από το κανάλι της FIBA στο YouTube.