Skip to main content

Eurocup γυναικών - Την έδρα τους θέλουν να υπερασπιστούν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Ελευθερία Μοσχάτου (vid)

Στην 4η αγωνιστική των ομίλων του Eurocup γυναικών μπαίνουν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Ελευθερία Μοσχάτου, με τις ελληνικές ομάδες να θέλουν να υπερασπιστούν τις έδρες τους. 

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι ο Ολυμπιακός του Θάνου Νίκλα θα παραταχθεί με όλες τις παίκτριες και θέλει νίκη κόντρα στην τουρκική Καϊσέρι την οποία έχει νικήσει και στην έδρα της. 

Το παιχνίδι στο ΣΕΦ έχει ιδαίτερο χρώμα καθώς μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια θα διατεθεί για την υποστήριξη των παιδιών του «Τζάμπολ Αγάπης».

Οι ερυθρόλευκες μέχρι στιγμής έχουν ρεκόρ 2-1, ενώ από την άλλη οι φιλοξενούμενες 1-2. Στον ίδιο όμιλο η Ρίγα είναι αήττητη με 3 νίκες και η Ρουζομπερόκ δεν έχει σημειώσει καμία νίκη σε 3 ματς, με τις δυο ομάδες να έρχονται αντιμέτωπες στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Group F.

Η ομάδα του Θάνου Νίκλα με νίκη αποκτά σημαντικό πλεονέκτημα για τη 2η θέση, ενώ θα έχει την ευκαιρία στους επόμενους 2 αγώνες να παλέψει μέχρι τέλους ακόμα και για την 1η θέση. 

Το παιχνίδι στο ΣΕΦ ξεκινά στις 18:30 και θα μεταδοθεί από το κανάλι της FIBA στο Youtube: 

Δύσκολη αποστολή κόντρα στη γαλλική Καρόλο Φλέιμς έχει η Ελευθερία Μοσχάτου, με την ομάδα της Κατερίνας Χατζηδάκη να φιλοξενεί την πανίσχυρη ομάδα με στόχο να κάνει τη μεγάλη έκπληξη. 

Οι μπλε έχουν ρεκόρ 1-2, ενώ οι Γαλλίδες έχουν αντίστοιχα 2 νίκες και 1 ήττα. 

Το ματς θα ξεκινήσεις στις 19:30 και θα μεταδοθεί από το κανάλι της FIBA στο Youtube:

Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός τα παίζει... όλα για όλα κόντρα στην Μέχελεν προκειμένου να ζευγαρώσει τις νίκες τουτ απέναντι στη βελγική ομάδα και να ανέβει στις 3 νίκες σε 4 αγώνες. 

Στο Group E όπου και εντάσσονται οι πράσινες επικρατεί τριπλή ισοβαθμία ανάμεσα σε Μέχελεν, Μπεσίκτας και Παναθηναϊκό, με τις 3 ομάδες να έχουν ρεκόρ 2-1. Έτσι με νίκη η ομάδα της Ελένης Καπογιάννη αποκτά μεγάλο πλεονέκτημα πρόκρισης και έχει την ευκαιρία να σφραγίσει τη 2η θέση, παλεύοντας για την πρωτιά. 

Το ματς θα γίνει στο κλειστό του Χολαργού, θα ξεκινήσει στις 20:30 και θα μεταδοθεί διαδικτυακά από το κανάλι της FIBA στο Youtube: