Skip to main content

Νίκλας: «Στο πρώτο παιχνίδι με την Ρίγα κάναμε λάθη και χάσαμε πολλά ριμπάουντ»

Επιστροφή στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις για τον Ολυμπιακό, με τις πρωταθλήτριες Ελλάδας να δοκιμάζονται στην Λετονία απέναντι στην TTT Ρίγα (22/11, 19:00), για την 6η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Eurocup.

«Παίζουμε απέναντι στον πρωτοπόρο και αήττητο του ομίλου μας. Είναι  μια ομάδα που βγάζει ενέργεια αμυντικά και σκοράρει πολύ στον αιφνιδιασμό. Στο πρώτο παιχνίδι, κάναμε πολλά λάθη και χάσαμε πολλά ριμπάουντ. Είναι δύο τομείς που έχουμε εστιάσει και πρέπει να δείξουμε βελτίωση. Από εκεί και πέρα, χρειάζεται υπομονή στην επίθεση μας, να έχουμε καλή κυκλοφορία και να πάρουμε σωστές επιλογές. Σίγουρα, είναι παιχνίδι που μπορούμε να κερδίσουμε και θα παλέψουμε 100% για το αποτέλεσμα», δήλωσε ο Θάνος Νίκλας στην επίσημη ιστοσελίδα των «ερυθρόλευκων», ενώ από την πλευρά της, η Μπρουκ Γουίλιαμς πρόσθεσε:

«Είναι ένα πολύ μεγάλο ματς για εμάς, για τη διοργάνωση του Eurocup. Ξέρουμε πόσο σημαντικό παιχνίδι είναι. Προετοιμαστήκαμε πολύ καλά αυτή την εβδομάδα. Θα είναι δύσκολη αναμέτρηση, ωστόσο αν είμαστε συγκεντρωμένες, μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».