Skip to main content

Α1 γυναικών - «Άλλος» Ηρακλής κόντρα στον Παναθηναϊκό

Με αρκετές αλλαγές θα παραταχθεί ο Ηρακλής κόντρα στον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών που θα γίνει στη Λεωφόρο στις 7/1/2024.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης εκτός από την αλλαγή του τεχνικού επιτελείου προχωρά και σε σημαντικές τροποποιήσεις στο ρόστερ, με τις Στάσα Κάρεϊ, Ντέζα Τσερτς και Σαββίνα Καράλη να αποτελούν ήδη παρελθόν από τις γαλανόλευκες. 

Τι χάνει ο Ηρακλής από όλα αυτά; Μια από τις πιο έμπειρες ψηλές στην Α1 γυναικών, μια τρομερή γκαρντ η οποία βοήθησε στην μέχρι στιγμής κατάληψη της 3ης θέσης και μια Ελληνίδα η οποία ήταν η πρωταγωνίστρια την άνοδο και ήταν από τις πιο καλές γηγενείς παίκτριες της ομάδας. 

Πιο συγκεκριμένα, η Κάρεϊ είχε 16.8 πόντους, 12.9 ριμπάουντ, 2.8 ασίστ και 2.7 κλεψίματα κατά μέσον όρο σε 9 παιχνίδια. Ακόμα, η Τσερτς είχε 21.7 πόντους, 7 ριμπάουντ, 4.2 ασίστ και 2.1 κλεψίματα σε 9 αγώνες. Τέλος, η Καράλη, επίσης σε 9 παιχνίδια στα οποία αγωνίστηκε είχε 3.8 πόντους, 3 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ κατά μέσον όρο.

Όπως είναι φανερό από τα παραπάνω, τα δεδομένα στις γαλανόλευκες αλλάζουν και πλέον θα δώσουν μεγάλη μάχη στο δεύτερο γύρο προκειμένου να παραμείνουν όσο πιο ψηλά γίνεται στο βαθμολογικό πίνακα, γιαυτό άλλωστε επελέγη κι ένας προπονητής ο οποίος έχει εμπειρία στα ελληνικά παρκέ.

Αυτή τη στιγμή ο Ηρακλής έχει 6 νίκες και 3 ήττες.