Skip to main content

Σύρρα στο Superbasket: «Στα Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός υπάρχει πάντα ωραία ατμόσφαιρα»

Ο Ολυμπιακός νίκησε άνετα τη Νίκη Λευκάδας, με την Ελένη Σύρρα να έχει... πολλά κέφια και στο τέλος του αγώνα να μιλά στο Superbasket τόσο για τη λήξη της κανονικής περιόδου που βρήκε τις ερυθρόλευκες στην πρώτη θέση,λήξη της κανονικής περιόδου που βρήκε τις ερυθρόλευκες στην πρώτη θέση, όσο και για τους τελικούς του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό.

Η Σύρρα έμεινε στο παρκέ περίπου 17 αγωνιστικά λεπτά, έχοντας 8 πόντους,  1 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 6 κλεψίματα, με την Ελληνίδα γκαρντ να ολοκληρώνει 4 αιφνιδιασμούς, ενώ γενικώς ήταν... παντού στην άμυνα και τελείωσε το παιχνίδι χωρίς λάθη.

Διαβάστε αναλυτικά τη συζήτηση με την Ελένη Σύρρα:

-Είσαι ευχαριστημένη με την ομάδα σου όπως στάθηκε στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος;

Πιστευω σε όλες τις συμπαίκτριες μου και θεωρώ ότι δουλέψαμε όλες πολύ σκληρά για να καταφέρουμε να βγούμε πρώτες στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Ευχαριστημένη ειμαι γιατί δείξαμε χαρακτήρα και καταφέραμε να κερδίσουμε το πλεονέκτημα έδρας.

Ποτέ δεν είμαι ευχαριστημένη! Πάντα κυνηγάω το κάτι παραπάνω!

23 24 SYRRALEFK super

-Έρχονται πλέι οφ και κατόπιν τελικοί αν περάσετε. Είσαστε έτοιμες για δυνατές μονομαχίες;

Είμαι σίγουρη ότι οι προπονητές μας θα μας ετοιμάσουν κατάλληλα όπως γίνεται και σε κάθε παιχνίδι. Ειναι ωραια τα παιχνίδια Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός γιατί γεμίζει το γήπεδο έχουμε ωραια ατμόσφαιρα.

-Αν όπως όλα δείχνουν πάτε σε τελικούς με τον Παναθηναϊκό τι πιστεύεις ότι θα κρίνει τη σειρά;

Για μένα αυτά τα παιχνιδια είναι θέμα συγκέντρωσης και ετοιμότητας σίγουρα. Πρέπει να είσαι 100% συγκεντρωμένη για 40 αγωνιστικά λεπτά.