Skip to main content

Αθηναϊκός: Τα ηνία στον Γκουκουτούδη

Ο Παναγιώτης Γκουγκουτούδης θα είναι ο νέος προπονητής του Αθηναϊκού, καθώς η ομάδα του Βύρωνα ανακοίνωσε την συμφωνία της με τον 44χρονο τεχνικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η διοικούσα επιτροπή μπάσκετ του Αθηναϊκού ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον coach Παναγιώτη Γκουγκουτούδη.  Ο Παναγιώτης Γκουγκουτούδης γεννήθηκε το 1980 στην Αθήνα. Απόφοιτος της Σχολής Αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος και κάτοχος δύο (2) μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών.

Απόφοιτός της Σχολής Προπονητών της Γ.Γ.Α και μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών από το 2014.  Έχει εργαστεί κυρίως σε ομάδες ανδρών της Γ και Β Εθνικής. Μεταξύ άλλων έχει διατελέσει προπονητής στους Τιτάνες Παλαμά, τον Γ.Σ. Αλμυρού, την Αγριά BC και τον Ολυμπιακό Βόλου. Ενώ την περασμένη περίοδο (2023-2024) οδήγησε την Νίκη Βόλου στο πολύ απαιτητικό πρωτάθλημα της National League 1 προς την επίτευξη των στόχων της.

Καθ’ όλη την διάρκεια της έως τώρα προπονητικής του καριέρας, διακρίθηκε για το άριστο επίπεδο επικοινωνίας με τους παίκτες του , την εργατικότητα του, την επιδίωξη για συνεχή επιμόρφωση και την ακεραιότητα του χαρακτήρα του.

Αποτελεί την επιλογή της Διοίκησης για να οδηγήσει την ομάδα μας σε μια νέα εποχή. Του ευχόμαστε καλή δύναμη και να έχουμε μια καλή σαιζόν.

 Παναγιώτη καλώς όρισες στην οικογένεια του Αθηναϊκού.

Από την μεριά του ο Παναγιώτης δήλωσε:

Αποτελεί ύψιστη τιμή για εμένα η ανάληψη της Τεχνικής Ηγεσίας του Γυναικείου Τμήματος Καλαθοσφαίρισης του Αθηναϊκού Α.Σ .

Ενός ιστορικού  Οργανισμού ο οποίος συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων Ελληνικών ομάδων στο γυναικείο μπάσκετ,  με κατακτήσεις Πρωταθλημάτων και κυπέλλων εντός και εκτός συνόρων στο κορυφαίο επίπεδο.

Με απόλυτο σεβασμό, δεσμεύομαι να δουλέψω σκληρά με σκοπό να ανταποκριθώ στην πρόκληση και να βοηθήσω κι εγώ την ομάδα να επιτύχει τους σημαντικούς στόχους που έθεσε, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου!!