Skip to main content

Α1 γυναικών, Παναθηναϊκός - Η Λούκα «προβάρει» τα πράσινα

Στα πράσινα ντύνεται η Βασιλική Λούκα, που σύμφωνα με πληροφορίες του Superbasket είναι μια ανάσα πριν την τελική συμφωνία με τον Παναθηναϊκό.

Όπως είναι γνωστό ο Παναθηναϊκός θέλει να τονώσει το γηγενές στοιχείο στο ρόστερ του και έτσι, με την έλευση του Πέτρου Πρέκα ως head coach θα γίνουν και αλλαγές προκειμένου οι πράσινες να παλέψουν για τους στόχους την επόμενη σεζόν που δεν είναι άλλοι από μια καλή ευρωπαϊκή πορεία στο Eurocup γυναικών, αλλά και το νταμπλ. 

Υπό αυτό το πρίσμα η Βασιλική Λούκα αναμένεται να αποτελέσει μια από τις πρωτες μεταγραφικές κινήσεις του «τριφυλλιού» στο μπάσκετ γυναικών, με τις δυο πλευρές να τα έχουν βρει σε όλα. Η Ελληνίδα σέντερ έχει παίξει μεταξύ άλλων σε Ολυμπιακό, Ουμέα 23 και Μπρέσια, έχοντας πλούσια εμπειρία από την Ελλάδα και το εξωτερικό. 

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν μερικές εβδομάδες φόρεσε τη φανέλα της ιταλικής Μπρέσια, καταγράφοντας 26 συμμετοχές στην Α1 γυναικών Ιταλίας. Σε αυτές είχε 12.5 πόντους και 4.1 ριμπάουντ στα περίπου 28 αγωνιστικά λεπτά που έμενε στο παρκέ. 

Οι δυο πλευρές είναι ένα βήμα πριν τις υπογραφές και δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να υπάρξουν ανακοινώσεις, φυσικά αφού έχει λυθεί και το θέμα του προπονητή.