Skip to main content

Ολυμπιακός - Κοντά σε συμφωνία με την Κίρα Λάμπερτ

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του Superbasket ο Ολυμπιακός είναι κοντά σε συμφωνία με την Κίρα Λάμπερτ, η οποία είναι η εκλεκτή του Θάνου Νίκλα στις θέσεις των γκαρντ. 

Η Κίρα Λάμπερτ είναι Αμερικανίδα και είναι γεννημένη το 1996 με ύψος 1.75 μέτρα. Έχει αγωνιστεί σε Γαλλία, Τουρκία και Αυστραλία μεταξύ άλλων ενώ πέρσι φόρεσε τα χρώματα της ΤΤΤ Ρίγα σε Λετονία και Eurocup γυναικών.

Εκεί κατέγραψε 12 συμμετοχές στο Eurocup γυναικών έχοντας 15.4 πόντους, 5.4 ριμπάουντ και 6.3 ασίστ κατά μέσον όρο, μένοντας στο παρκέ περίπου 36 λεπτά ανά ματς. Αντίστοιχα στη  λετονική λίγκα μέτρησε 18 εμφανίσεις έχοντας 9.6 πόντους, 3.8 ριπμάουντ και 5.4 ασίστ κατά μέσον όρο, παίζοντας περίπου 22 αγωνιστικά λεπτά σε κάθε παιχνίδι.

Η Αμερικανίδα είναι γνώριμη στο τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού ως αντίπαλη, καθώς στο πλαίσιο του Eurocup γυναικών αντιμετώπισε τις ερυθρόλευκες, πιάνοντας και στα 4 παιχνίδια καταπληκτική απόδοση.

Αυτή τη στιγμή η Λάμπερτ αγωνίζεται στο πρωτάθλημα του Μεξικού με την Αδελίτας και έχει παίξει ήδη 2 ματς. 

Οι συζητήσεις των δυο πλευρών είναι σε εξέλιξη και η υπόθεση θα αναπτυχθεί περεταίρω τις επόμενες ημέρες. Η περίπτωσή της είναι αρκετά δύσκολη καθώς πρόκειται για μια πάρα πολύ καλή παίκτρια με σημαντική παρουσία στα ευρωπαϊκά παρκέ, ωστόσο ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσειτα μέγιστα να την αποκτήσει.